Hvordan bruger jeg siden Læringsudbytte i et fag?

Læringsudbytter bruges til at spore opfyldelse af læringsmål i et fag. Fra siden med læringsudbytter kan du oprette og administrere læringsudbytter, oprette læringsudbyttegrupper, importere læringsudbytter og administrere rubrikker.

Denne lektion viser, hvordan du bruger siden Læringsudbytter i den klassiske læringsudbytte-sidevisning. Hvis siden Læringsudbytter i dit fag vises anderledes end billederne i denne lektion, kan du lære at bruge siden for læringsudbytter i et fag inden for en konto, der har aktiveret den forbedrede funktionsindstilling for styring af læringsudbytter.

Åbn læringsudbytter

Åbn læringsudbytter

I kursusnavigation skal du klikke på Læringsmål (Outcomes) linket.

Se læringsudbytter

På siden Læringsudbytter kan du oprette et nyt læringsudbytte [1], oprette en ny læringsudbyttegruppe [2] og finde et læringsudbytte [3]. Hvis du har tilladelse, kan du importere et læringsudbytte [4].

Hvis du vil se detaljer om en læringsudbyttegruppe, skal du klikke på læringsudbyttegruppens navn [5].

For at se et læringsudbytte skal du klikke på læringsudbyttets navn [6].

Se læringsudbytte

For at se et læringsudbytte skal du klikke på læringsudbyttets navn [1].

Du kan se læringsudbyttets beskrivelse [2], kriteriebedømmelse [3], nødvendige point for opfyldelse af læringsmål [4], beregningsmetoden [5] og beregningsmetodens forklaring [6].

Hvis du vil se elementer, der er justeret med læringsudbyttet og læringsudbyttets artefakter, skal du klikke på læringsudbyttets titel [7].

Bemærk: Hvis skalaer for opfyldelse af læringsmål og beregningsmetoder ikke vises for dit læringsudbytte, har din institution aktiveret skalaer for opfyldelse af læringsmål og beregningsmetoder for hele faget.

Administrer læringsudbytte og læringsudbyttegruppe

Administrer læringsudbytte

Du kan flytte [1], redigere [2] eller slette [3] et læringsudbytte eller en læringsudbyttegruppe.

Bemærk: Du kan ikke slette et læringsudbytte, der er blevet brugt til at vurdere studerende.

Vis visning for studerende

For at se indekssiden med læringsudbytter som studerende skal du klikke på knappen Visning for studerende (Student View).

Bemærk: Hvis fagnavigationslinket til siden er deaktiveret og skjult for studerende, vises knappen Visning for studerende ikke.