Hvordan bruger jeg indekssiden for Sider?

Du kan se alle dine sider i dit fag på indekssiden for Sider. Som instruktør kan du tilføje nye sider, redigere sider og administrere sideindstillinger.

Lær mere om sider.

Åbn sider

Åbn sider

I fagnavigation skal du klikke på linket Sider (Pages).

Vis forside

Sider er designet til at åbne fagets udpegede forside. Globale indstillinger er øverst på siden [1], efterfulgt af den enkelte sides indhold [2].  

Du kan også bruge Forsiden som fagets hjemmeside.  

Bemærk: Hvis dit fag endnu ikke har en forsiden, åbnes Sider på indekssiden for Sider.

Se Siders globale indstillinger

For individuelle sider omfatter globale indstillinger Visning af alle sider [1], offentliggørelse og fjernelse af offentliggørelse af siden [2] og redigering af siden [3].

I rullemenuen Muligheder [4] kan du slette siden og se sidehistorikken.

Bemærk: Du kan ikke slette en side, der er angivet som forside.

Se alle sider

For at se Sider-indekset fra forsiden eller fra en individuel side skal du klikke på knappen Se alle sider (View All Pages).

Se indeksside for Sider

Indekset for Sider har to globale funktioner, at tilføje nye sider [1] og slette valgte sider [2].

Resten af indekset viser de enkelte sider, der er oprettet i Canvas [3]. Din forside identificeres med et forsidemærke (Front Page) [4].

Du kan planlægge, hvornår en side skal offentliggøres, og du kan se, hvornår en side er planlagt til at blive offentliggjort [5].

Sorter Sider

Sider viser sidetitel, oprettelsesdato, sidste redigering og studerendes opgaveliste-dato for hver side i dit fag. Sider er arrangeret i alfabetisk rækkefølge. Du kan se siderne i indekset i stigende eller faldende rækkefølge ved at klikke på pilen ved siden af overskriften.

Administrer individuelle Sider

For at redigere en side skal du klikke på sidens navn [1].

For at administrere en individuel side skal du klikke på sidens ikon for Indstillinger [2]. Ved hjælp af rullemenuen Indstillinger kan du redigere sidens navn [3], slette siden [4], indstille hvilken som helst side til din forside [5], duplikere siden [6], sende siden til en anden instruktør [7] eller kopiere siden til et andet fag [8].

Bemærk: Indstillingen Forside vises kun for offentliggjorte sider.

Se Blueprint-fag

Hvis dit fag indeholder Blueprint-ikoner, er dit fag forbundet med et blueprint-fag. Blueprint-fag er fag, der administreres som en skabelon og kan indeholde låste objekter, der administreres af en Canvas-administrator, fagdesigner eller anden instruktør.

Fanen Fagdetaljer i Fagindstillinger vil fortælle dig, om dit fag er et blueprint-fag. Ofte vil dit fag ikke være et blueprint-fag, og du kan kun administrere ulåst indhold i dit fag. Hvis dit fag er et blueprint-fag, kan du låse og synkronisere fagindhold til associerede fag.

Vis visning for studerende

For at se indekssiden for sider som studerende skal du klikke på knappen Visning for studerende (Student View).

Bemærk: Hvis fagnavigationslinket til siden er deaktiveret og skjult for studerende, vises knappen Visning for studerende ikke.

0 Likes
Was this article helpful? Yes No