Hvordan opretter jeg en diskussion med peer review?

Når du opretter en diskussion, kan du kræve, at de studerende kommenterer og giver feedback om en anden studerendes arbejde.

Peer reviews kan kun oprettes for diskussioner med karakter og har ikke en anonym mulighed.

For peer reviews kan du vælge manuel tildeling af peer reviews eller automatisk tildeling af peer reviews. For at udføre et peer review skal de studerende skrive mindst en kommentar. Hvis du inkluderer en rubrik, er de kun forpligtet til at udfylde rubrikken.

Bemærk: Hvis du vil vide, hvordan afleveringsdatoer for diskussioner med karakter og peer reviews vises på en studerendes liste, henvises der til ressourcedokumentet Peer review-tips.

Åbn Diskussioner

Åbn Diskussioner

I Kursusnavigation (Course Navigation) skal du klikke på linket Diskussioner (Discussions).

Tilføj Diskussion

Tilføj Diskussion

For at oprette en ny diskussion skal du klikke på knappen Tilføj diskussion (Add Discussion).

Vælg mulighed med karakter

Vælg mulighed med karakter

Opret en diskussion med karakter ved at markere afkrydsningsfeltet Med karakter (Graded).

Behøver Peer Reviews

Behøver Peer Reviews

Vælg afkrydsningsfeltet Peer reviews påkrævet (Require Peer Reviews).

Tildel peer reviews

Tildel peer reviews

Bestem, om du vil have manuel tildeling af peer reviews [1] eller automatisk tildeling af peer reviews [2]. Vælg radioknappen ved siden af den ønskede indstilling.

Tildel peer reviews automatisk

Tildel peer reviews automatisk

Hvis du automatisk tildeler peer reviews, udvides menuen. I feltet Peer reviews pr. bruger (Review Per User) [1] skal du indtaste antallet af reviews, som hver studerende skal udfylde. I feltet Tildel peer reviews(Assign Reviews) [2] skal du bruge kalenderikonet til at vælge en dato eller manuelt indtaste en dato for, hvornår peer reviews bliver tildelt til studerende.

Bemærk: Hvis de efterlades tomme, bruger Canvas diskussionens afleveringsdato som afleveringsdato for peer reviewet.

Gem og offentliggør

Gem og offentliggør

Hvis du er parat til offentliggøre din diskussion, skal du klikke på Gem & Offentliggør (Save & Publish) knappen [1]. Hvis du ønsker at oprette en kladde af din diskussion og offentliggøre den senere, skal du klikke på knappen Gem (Save) [2].

Offentliggør diskussion

Når din diskussion er gemt i en kladdetilstand, kan du vende tilbage til siden og offentliggøre den til enhver tid ved at klikke på Offentliggør (Publish) knappen.

Se offentliggjort diskussion

Se offentliggjort diskussion

Se den offentliggjorte diskussion.

Du kan også vedhæfte en rubrik til diskussionen, som de studerende skal udfylde, når de gennemfører peer reviews. For at tilføje en rubrik til diskussionen med karakter, skal du klikke på ikonet Muligheder [1] og derefter på linket Tilføj rubrik (Add Link) [2].