Hvordan finder jeg et eksisterende læringsudbytte at tilføje til et fag?

Alle resultater tilføjet på konto- eller underkontoniveau er tilgængelige for dig som instruktør. Du kan finde og importere kontostandarder, som er læringsudbytter, der er blevet oprettet af din Canvas-administrator for hele institutionen. Du kan også finde standarder for stat og Common Core.

Du kan importere et individuelt læringsudbytte eller importere en hel læringsudbyttegruppe.

Hvis du vil importere flere læringsudbytter fra en fil, kan du læse mere om import af læringsudbytter fra en fil.

Denne lektion viser, hvordan du finder et læringsudbytte i den klassiske sidevisning for læringsudbytter. Hvis siden Læringsudbytter i dit fag vises anderledes end billederne i denne lektion, kan du lære at finde et læringsudbytte i et fag inden for en konto, der har aktiveret den forbedrede funktionsindstilling til styring af læringsudbytter.

Åbn læringsudbytter

Åbn læringsudbytter

I kursusnavigation skal du klikke på Læringsmål (Outcomes) linket.

Find læringsudbytte

Find læringsudbytte

Klik på knappen Find.

Importer læringsudbytte

Vælg navnet på en læringsudbyttegruppe for at se tilgængelige læringsudbytter [1]. Du kan også se læringsudbyttegrupper inden for andre læringsudbyttegrupper.

Når du har fundet et læringsudbytte, skal du klikke på navnet på det læringsudbytte, du vil importere [2]. Klik på knappen Importer (Import) [3].

Bemærk: Du kan også importere en hel læringsudbyttegruppe.

Se læringsudbytte

Vis det importerede læringsudbytte.

Læringsudbytter og læringsudbyttegrupper importeres til hovedlæringsudbytteniveauet; lær at flytte læringsudbytter eller læringsudbyttegrupper.