Hvordan eksporterer jeg et Canvas-kursus?

Du kan eksportere et Canvas-kursus for at give det til andre i en anden Canvas-konto, for at uploade til en anden institutionskonto på et senere tidspunkt eller for at oprette en kopi som backup på din lokale computer. Du kan importere en eksportfil ind i Canvas til enhver tid.

Eksporter er pakket som IMSCC ZIP-filer, der kun kan åbnes af programmer, der understøtter Common Cartridge-filer. Du kan også ændre fil typen fra .imscc til .zip og behandle den som envher anden ZIP fil.

Bemærk:

  • Canvas-eksporter inkluderer ikke backup af studerendes samarbejder og karakterer. Karakterer kan eksporteres separat som comma separerede værdier (CSV).
  • Nogle eksterne app-LTI-værktøjer såsom Google Drive og Office 365 beholder ikke værktøjskonfigurationer i eksporterede fag. Du kan overveje kopiering af faget i stedet.
  • Canvas understøtter ikke fageksportfiler på over 50 GB. Fag med en størrelse på over 50 GB eksporteres ikke, og der vises en fejlmeddelelse, når du forsøger at eksportere dem.
  • Eksportpakker for Canvas til folkeskolen beholder Canvas til folkeskolen-temaet.

Åbn kursusindstillinger

Åbn kursusindstillinger

I kursusnavigation skal du klikke på linket Indstillinger (Settings).

Eksporter kursus

Eksporter kursus

I sidepanelet skal du klikke på knappen Eksporter fagindhold (Export Course Content).

Vælg type af eksportering

Vælg type af eksportering

I overskriften Eksport-type skal du klikke på radioknappen Fag (Course) [1]. Klik på knappen Opret eksport (Create Export) [2] for at starte eksporten.

Bemærk: Hvis du tidligere har eksporteret kurset, vil Canvas vise tidligere eksporteringer under Indholdseksporteringer (Content Exports).

Se eksport status

Se statuslinjen. Eksportering af et kursus i Canvas kan tage et par minutter, afhængigt af dets størrelse. Du vil modtage en e-mail, når eksporteringen er fuldført.

Download ny eksportering

Download ny eksportering

Når din download er parat, skal du klikke på linket Ny eksport (New Export).

Bemærk: Indholdseksporter udløber efter 30 dage og kan ikke længere downloades.