Hvordan bruger jeg som instruktør Canvas’ fagopsætningsguide?

Selvstudiet til opsætning af Canvas-fag hjælper dig med at blive fortrolig med de funktionsområder, der er tilgængelige i et Canvas-fag. I hvert område viser selvstudiet en kort oversigt og links til brugervejledninger, som vedrører den gældende funktion. Selvstudiet kan være nyttigt, når du opretter et nyt fag eller lærer om et individuelt funktionsområde.

Selvstudiet til opsætning af fag er tilgængeligt i følgende funktionsområder: Meddelelser, Opgaver, Samarbejder, Konferencer, Fagimport, Diskussioner, Filer, Karakterer, Hjemmeside, Moduler, New Analytics, Læringsudbytter, Sider, Deltagere, Test, Rubrikker, Indstillinger, Læseplan og Zoom LTI-integrationssiden.

Bemærkninger:

  • Fagopsætningsvejledning er i øjeblikket en brugerkonto-funktionsindstilling. Lær, hvordan du kan administrere brugerkonto-funktionsindstillinger. Hvis fagvejledningen ikke er tilgængelig på din brugerkonto, har din institutionsadministrator ikke aktiveret Ny brugervejledning konto-funktionsindstillingen.
  • Hvis fagguiden er tilgængelig for dig, kan du lukke den til enhver tid. Hvis du vil genaktivere fagguiden, kan du aktivere guiden som en brugerfunktionsindstilling i brugerindstillinger.
  • Selvstudiet til opsætning af fag vises ikke for Blueprint-fag.

Åbn brugerindstillinger

Åbn brugerindstillinger

I Global Navigation skal du klikke på linket Account (Konto) [1]. Klik derefter på linket Settings (Indstillinger) [2].

Aktivér selvstudium

Aktivér selvstudium

Find dine brugerfunktionsindstillinger [1]. For at aktivere selvstudiet for opsætning af fag skal du klikke på ikonet Selvstudium for opsætning af fag (Course Set-up Tutorial) [2].

Åbn kursushjemmeside

Åbn kursushjemmeside

For at se dit fag skal du klikke på linket Courses (Fag) i Global navigation [1]. Klik derefter på navnet på det fag, du vil se [2].

Se guide

Nye fag åbner Hjemmesiden, som viser Hjemmesidevejledningen [1]. Selvstudiet fortæller dig formålet med siden [2] og indeholder links til relaterede Canvas-vejledninger [3].

Fortsæt selvstudiet

Klik på linket til siden i Fagnavigation [1] for at se selvstudiet for opsætning af fag for en anden side i Canvas.

Vejledningens indhold opdateres for at afspejle den side, du ser på [2].

Skjul guide

Skjul eller udvid guide

Som standard udvides guiden på hver side. Når du har læst indholdet i guiden, vil du måske skjule den, da nogle sider indeholder indhold bag guiden. Guidens tilstand er vedvarende på tværs af Canvas-sider, så hvis du skjuler den på en side, vil den forblive skjult, indtil den udvides igen.

For at udvide eller skjule selvstudiet skal du klikke på pileikonet.

Afslut guide

Afslut guide

For at afslutte selvstudiet kan du klikke på knappen Don’t Show Again (Vis ikke igen) når som helst .

Bemærk: Afslutningen af guiden betyder, at den ikke længere vises i nogen af dine fag.

Afslut fagopsætningsguide

Klik på knappen Okay.