Hvordan bruger jeg som instruktør Deltager-siden i et fag?

Brugere viser alle brugere, der er tilmeldt på dit fag, enten tilføjet af dig eller din institution via SIS-import.

Du kan også se antallet af aktuelle brugere for et fag på siden Fagindstillinger.

Åbn Deltagere

Åbn Deltagere

I Kursusnavigation skal du klikke på Personer (People) linket.

Se Deltagere

Bruger-siden viser alle oplysninger om brugerne i dit fag. Siden er designet med globale indstillinger øverst på siden [1] efterfulgt af de genererede brugerdata [2].

Søg og filtrer brugere

Globale indstillinger omfatter søgning og filtrering efter brugerdata. For at søge efter en specifik bruger skal du indtaste brugerens navn i søgefeltet [1].

Hvis du vil filtrere efter rolle, skal du vælge rullemenuen Roller [2]. Filteret viser også antallet af brugere i hver type rolle (fx studerende).

Du kan også tilføje en bruger til faget [3].

Administrer grupper af studerende

Deltager-siden organiserer også alle dine grupper af studerende, og her kan du administrere disse grupper. Du kan oprette grupper for at sætte studerende sammen, så de kan gennemføre projekter eller andre aktiviteter sammen. Studerende kan oprette deres egne grupper, som gør det muligt for dem at arbejde sammen.

Administrer brugere

Administrer brugere

For at administrere brugerindstillinger på fagniveau skal du klikke på den globale rullemenu Muligheder (Options). Du kan se brugergrupper [1]. Brugergrupper er de samme som vist i de globale indstillinger øverst på siden.

Du kan se tidligere tilmeldinger i faget [2]. Tidligere tilmeldinger er studerende, der tidligere var tilmeldt faget, og deres tilmeldinger er afsluttet.  

Du kan også se et resumé af alle studentinteraktioner i dit fag [3]. Interaktioner registreres, når du kontakter den studerende via Konversationer, eller når du skriver en kommentar til en opgave.

Du kan se registrerede tjenester for hver bruger i faget [4]. Hvis en person har registreret en socialmediekonto i Canvas, kan du se den pågældende tjeneste og kommunikere med den pågældende person via ethvert socialt mediewebsted, de har registreret.

Du kan eksportere en liste over parringskoder til alle studerende i dit fag [5]. Parringskoder anvendes til at parre en studerende med en observatør. Denne indstilling vises kun, hvis selvregistrering er aktiveret hos din institution og er kun tilgængelig for brugere med tilladelse til at generere observatør-parringskoder.

Vis brugere

Deltager-siden arrangerer brugere alfabetisk efter efternavn. Søgning og filtrering af resultater viser følgende data:

  • Brugerens navn [1]
  • login-ID [2]
  • SIS-ID [3] - denne kolonne kræver tilladelse for at kunne se SIS-ID'er
  • Sektion [4] - kan være tilmeldt mere end en sektion
  • Rolle [5] – viser navnet på brugerrollen
  • Seneste aktivitet [6] - viser dato og klokkeslæt for en brugers seneste interaktion i faget. Dette tidsstempel opdateres, når en bruger navigerer gennem faget ved hjælp af menuen fagnavigation, svarer på en diskussion eller afleverer en opgave eller test, og når de får adgang til fagfiler og -sider. Mobilhandlinger vises muligvis ikke på grund af cachelagring på mobile enheder.
  • Samlet aktivitet [7] - giver dig mulighed for at se, hvor længe de studerende interagerer inden for et fag og tæller kun side-navigation. Total aktivitetstid vises i timer:minutter:sekunder. Hvis en bruger endnu ikke har nået en times aktivitet, vises den samlede aktivitetstid som minutter:sekunder. Total aktivitet registrerer tid brugt på at se fagindhold, der overstiger to minutter. Hvis tiden mellem en ny aktivitet og den sidst udførte aktivitet er under ti minutter, bliver tiden mellem disse to begivenheder også medtaget. Den samlede aktivitet omfatter ikke gruppearbejde eller sidevisninger for videoer, der ikke indeholder mellemsideforespørgsler, som fx. en optaget forelæsning på en halv time. For at se specifikke sidevisninger for en studerende skal du se den studerendes fagadgangsrapport.

Bemærk: Visning af brugeroplysninger, herunder login-id'er og bruger-e-mailadresser, er fagtilladelser. Afhængigt af dine tilladelser kan du muligvis ikke se alle tilgængelige oplysninger på siden Deltagere.

Vis brugerstatus

Du kan også se status for ventende og inaktive tilmeldinger.

Når et fag er offentliggjort, modtager brugerne en invitation til faget. Brugere, der endnu ikke har accepteret faginvitationen, viser en ventende status [1]. For at sende faginvitationer til ventende brugere igen, skal du klikke på linket Send igen (Resend) [2] øverst på siden.

Brugere, der er inaktive i faget, viser en inaktiv status [3]. Den inaktive status giver dig mulighed for at se en brugers tidligere aktivitet i faget, men tillader ikke den studerende at få adgang til faget.

Vis kontekst-kort

Hvis du vil se kontekst-kortet for en studerende, skal du klikke på den studerendes navn.

Administrer brugere

For at administrere en bruger i dit fag skal du klikke på ikonet Muligheder. Hvis du har tilladelse i dit fag, kan du sende faginvitationer igen og se brugeroplysninger. Du kan måske også redigere brugerens fagsektioner, redigere brugerens rolle, deaktivere brugeren, eller fjerne brugeren fra faget.

Administrer observere

For observer-roller kan du også linke en observer til en studerende.

Vis visning for studerende

For at se deltager-indekssiden som studerende skal du klikke på knappen Visning for studerende (Student View).

Bemærk: Hvis fagnavigationslinket til siden er deaktiveret og skjult for studerende, vises knappen Visning for studerende ikke.