Når jeg har offentliggjort en quiz, hvordan kan jeg give mine studerende ekstra forsøg?

Du kan tillade adgang for en individuel studerende, flere studerende eller hele klasser til ekstra forsøg på en quiz. Hvis din quiz er låst, kan du også manuelt oplåse quizzen for en studerende, endda hvis den studerende endnu ikke har taget quizzen.

Du kan tilføje ekstra forsøg igennem adgang til studiequizresultater eller moderering af quizzen.

Adgang til studiequizresultater er en hurtig måde at tillade ekstra forsøg for en individuel studerende.

Moderering af quiz giver dig mulighed for at tillade ekstra forsøg for individuelle studerende, såvel som flere studerende på en gang. Denne mulighed tillader dig at bevilge ekstra forsøg til studerende, der endnu ikke har taget quizzen. For tidsbegrænsede test kan du bevilge ekstra tid for et forsøg. Hvis dine quizmuligheder kun tillader studerende at se resultaterne en gang efter hvert forsøg, kan du også lade studerende se quizresultaterne en gang til.

Du kan også benytte disse muligheder til at fjerne forsøg. For eksempel hvis du har behov for at fjerne et forsøg for en studerende kan du reducere antallet af forsøg.

Bemærk:

  • Når der gives ekstra forsøg via muligheden Bedøm test, så beholder Canvas det højeste resultat. Du kan beholde det seneste resultat eller et gennemsnit af alle resultater ved at give alle studerende flere forsøg i indstillingerne for testresultater.
  • Datoer for testtilgængelighed gælder stadig, når du bedømmer en test. Hvis Indtil-datoen passerer, før en studerende fuldfører ekstra forsøg, indsendes eventuelle igangværende test automatisk, og testen lukker, selvom den studerendes forsøg ikke er udløbet.

Åbn quizzer

Åbn quizzer

I Navigation skal du klikke på linket Quizzer (Quizzes).

Åbn Quiz

Åbn Quiz

Klik på navnet på quizzen.

Add Extra Attempt through Student Quiz Results

For at tilføje et ekstra forsøg til en enkelt studerende skal du klikke på ikonet Muligheder (Options) [1],og derefter vælge linket Vis studerendes testresultater (Show Student Quiz Results) [2].

Vælg studerende

Vælg studerende

Under overskriften Studerende, der har taget quizzen (Students who have taken the quiz) skal du klikke på den studerendes navn.

Bemærk: For at give ekstra forsøg til studerende, som endnu ikke har taget quizzen, skal du tilføje et forsøg ved at moderere quizzen.

Tillad denne studerende et ekstra forsøg

Add Extra Attempt through Student Quiz Results

Klik på knappen Tillad denne studerende et ekstra forsøg (Allow this student an extra attempt). Den studerende vil automatisk modtage et ekstra forsøg for quizzen.

Bemærk: Datoer for testtilgængelighed gælder stadig, når du bedømmer en test. Hvis Indtil-datoen passerer, før en studerende fuldfører sit ekstra forsøg, indsendes eventuelle igangværende test automatisk, og testen lukker, selvom den studerendes forsøg ikke er udløbet.

Tilføj ekstra forsøg igennem moderering af denne quiz

For at tilføje forsøg til en eller flere studerende, skal du klikke på linket Moderer denne quiz (Moderate This Quiz).

Moderer quiz

For at moderere en quiz for en studerende, find den studerende og klik på ikonet Rediger (Edit) [1]. Du kan også filtrerer studerende i dit kursus ved at benytte feltet for Søg Person [2].

Giv studerende forlængelse

Indtast antallet af ekstra forsøg, du ønsker at give den studerende i feltet Ekstra forsøg (Extra Attempts) [1].

Hvis din test er låst på grund af tilgængelighedsdatoer, skal du låse testen op for den studerende ved at markere afkrydsningsfeltet Lås testen op manuelt til næste forsøg (manually unlock the quiz for the next attempt), og opdater tilgængelighedsdatoer for den enkelte studerende eller hele klassen [2].

Bemærk:

  • Feltet Ekstra forsøg vises kun for tests, der har angivet antallet af tilladte forsøg for studerende.
  • Hvis en quiz kræver en adgangskode, skal de studerende stadig indtaste koden for at starte deres quizforsøg, efter at den er blevet låst manuelt.
  • Datoer for testtilgængelighed gælder stadig, når du bedømmer en test. Hvis Indtil-datoen passerer, før en studerende fuldfører sit ekstra forsøg, indsendes eventuelle igangværende test automatisk, og testen lukker, selvom den studerendes forsøg ikke er udløbet.

Juster yderligere muligheder

Juster yderligere muligheder

Afhængig af dine quizindstillinger, kan den studerendes udvidelsesboks indeholde yderligere muligheder.

Hvis quizzen har en tidsgrænse, og du ønsker at give mere tid, skal du indtaste antallet af ekstra minutter i feltet Ekstra tid i hvert forsøg (Extra Time on Every Attempt) [1]. Hvis en studerende ikke har taget quizzen, vil den ekstra tid blive tillagt den studerendes indledende forsøg og yderligere forsøg. Lær mere om administration af ekstra tid i tidsbegrænsede quizzer.

Hvis quizzen er gemt med Kun en gang efter hvert forsøg-muligheden, kan du lade den studerende se quizresultater en gang mere (let the student see the quiz results one more time) [2]. Resultater inkluderer både deres svar og de korrekte svar. Når den studerende har set quizresultater, vil resultatvisningudvidelsen blive nulstillet og resultaterne skjult igen. Lær mere om begrænsning af quizresultater.

Bemærk: Hvis Kun en gang-muligheden er valgt, og studerende også har fået et ekstra forsøg til quizzen, vil studerende være i stand til at se resultater, før de tager quizzen, såvel som efter de har fuldført quizzen. Hvis studerende er tilladt flere forsøg til quizzen, vil du måske redigere quizzen og vælge Tillad flere forsøg-muligheden, hvilket giver en mulighed for kun at lade de studerende se deres quizsvar efter det sidste forsøg.  

Gem ændringer

Gem ændringer

Klik på knappen Gem (Save).

Moderer quiz for flere studerende

Hvis du ønsker at vælge flere studerende, skal du klikke på afkrydsningsboksen [1] ved siden af deres navne. Hvis du ønsker at vælge alle studerende, skal du klikke på den øverste afkrydsningsboks [2]. Klik på Ændre udviddelser for [#] valgte studerende (Change Extensions for [#] Selected Students) knappen [3].

Giv flere studerende forlængelse

Fuldfør udvidelserne for de studerende, du har valgt. Husk på, at afhængig af dine quizindstillinger, vil yderligere quizmuligheder for valgte studerende måske vises.

Når du er færdig, skal du klikke på knappen Gem (Save).

0 Likes
Was this article helpful? Yes No