Hvordan benytter jeg som instruktør Indbakken?

Indbakken er delt ind i to paneler og viser beskeder i kronologisk rækkefølge. Du kan se og svare på konversationer og sortere dem efter kursus- eller indbakketype. Indbakken har i sig selv ingen grænse på filstørrelser; ikke desto mindre er vedhæftede dokumenter tilføjet til en diskussion inkluderet i afsenderens personlige filer.

Lær mere om indbakken.

Bemærkninger:

  • Hvis du højre-klikker eller muligheds-klikker på Indbakke-linket, kan du åbne din indbakke i en ny webbrowserfane for at have den åben, mens du foretager andre ting i Canvas.
  • Brugere vises i Indbakken, når de har en aktiv tilmelding til faget, og brugere kan ikke deltage i et fag, med mindre det er offentliggjort.
  • Når et fag er afsluttet, og dets semesterdato er passeret, kan du ikke længere sende beskeder til de studerende i det fag.

Åbn indbakke

Åbn indbakke

I Global Navigation klik linke til Indboks (Inbox).

Hvis linket for indbakken inkluderer en nummereret indikator, viser indikatoren, hvor mange ulæste beskeder du har i din indbakke. Når du har læst de nye beskeder, vil indikatoren forsvinde.

Se Værktøjslinjen

Værktøjslinjen inkluderer globale beskedmuligheder. For at indlæse diskussioner skal du filtrere dine beskeder efter fag eller gruppe [1] og type [2].

Du kan også søge i konversationer efter bruger i Søg efter bruger (Search by user) feltet [3].

Filtrering efter type lader dig filtrere beskeder efter indbakke, ulæste, favorit, sendt, arkiveret og afleveringskommentarer. Du kan også skrive en besked til enhver tid ved at benytte Skriv-ikonet [4].

Når du har valgt en konversation, kan du benytte andre muligheder i værktøjslinjen:

  • Svar på en samtale [1]
  • Svar alle i en samtale [2]
  • Arkiver en samtale [3]
  • Slet en samtale [4]
  • Du kan også bruge ikonet Flere muligheder for at videresende, markere en samtale som læst eller ulæst og give stjerne til samtaler [5]

Se indbakkepaneler

Se indbakkepaneler

Diskussioner for dit valgte fag- og indbakke-filter forekommer i det venstre indbakkepanel.

Se Konversationer

Se Konversationer

Indbakken er organiseret kronologisk fra nyeste til ældste med de nyeste diskussioner øverst [1] og de ældste diskussioner nederst.

Du kan manuelt markere en konversation som læst eller ulæst ved at svæve over konversationen og klikke på cirklen til venstre for konversationen [2]. For at starte en konversation skal du svæve over konversationen og klikke på stjernen til venstre for konversationen [3].  

Se Konversationstråd

Når du vælger en diskussion [1], vil alle beskeder i diskussionstråden forekomme i det højre indbakkepanel [2].  

Administrer Konversationstråd

Indenfor hver konversation kan du svare, svare-til-alle, fremsende eller slette hele konversationstråden [1]. Du kan også svæve over en individuel besked og benytte de samme kommandoer for en individuel besked [2].  

Vælg flere Konversationer

Hvis du vil markere flere meddelelser for at arkivere, slette, markere som læst, markere som ulæst eller markere med stjerne, skal du klikke på afkrydsningsfeltet for hver besked [1]. Du kan også trykke på command-tasten (Mac) eller control-tasten (Windows), mens der klikkes på hver fil, du ønsker at vælge. På værktøjslinjen Indbakke [2] skal du klikke på den ønskede indstilling.

Bemærk: Du kan også klikke på beskedens afkrydsningsfelt eller bruge samme tastaturkommando til at fravælge en besked.