Hvordan genererer jeg som instruktør en parringskode for en observatør?

Hvis du har de korrekte tilladelser fra din admin, kan du muligvis generere en parringskode, som en observatør kan bruge til at linke til en studerende. For mere information om parringskoder, se ressourcedokumentet Parringskoder - Ofte stillede spørgsmål.

En observatør kan indtaste denne parringskode i deres faneblad Brugerindstillinger. Forbundne observatører kan se og deltage i visse elementer af den studerendes Canvas-fag.

Afhængigt af tilladelser kan du også være i stand til forbinde en studerende til en observatør fra siden Deltagere. Når observatører forbindes fra siden Deltagere kan de kun se oplysninger fra det fag, hvor de blev forbundet.

Bemærk: Parringskoder kan kun genereres fra webversionen af Canvas. Parringskoder kan ikke genereres fra Canvas’ mobilapps.

Åbn Deltagere

Åbn Deltagere

I Kursusnavigation skal du klikke på Personer (People) linket.

Åbn brugerdetaljer

Klik på den studerendes ikon for Muligheder [1], og vælg derefter linket Brugerdetaljer (User Details) [2].

Par med observatør

Klik på linket Par med observatør (Pair with Observer).

Bemærk: Hvis du ikke kan se linket Par med observatør, er tilladelsen til at generere parringskoder ikke aktiveret for din rolle, eller selvtilmelding er ikke aktiveret til dit fag.

Kopier parringskode

Kopier parringskode

Bekræft navnet på den studerende [1].

Kopier den sekscifrede alfanumeriske parringskode [2]. Du skal dele denne kode med observatøren, der vil forbinde sig til den studerendes konto. Parringskoden udløber syv dage senere eller efter første brug.

For at lukke vinduet skal du klikke på knappen OK [3].

Bemærk: Parringskoder ser forskel på store og små bogstaver.

Eksporter parringskoder

Eksporter parringskoder

Du kan også eksportere en liste over nye parringskoder til alle studerende i dit fag. Klik på ikonet Indstillinger [1], og vælg så linket Eksporter parringskoder (Export Pairing Codes) [2]. Canvas eksporterer en CSV-fil med en parringskode for hver studerende i dit fag.

Se parringskoder

Se parringskoder

Find og åbn parringskodernes CSV-fil på din computer. CSV-filen viser for- og efternavn for hver studerende, den studerendes SIS-ID, den studerendes parringskode samt dato og klokkeslæt, hvor parringskoden udløber.