Hvordan får jeg som instruktør adgang til Canvas’ beta-miljø?

Beta-miljøet giver dig mulighed for at udforske nye funktioner, før de når produktion. Beta-miljøet overskrives med data fra produktionsmiljøet hver lørdag. Ethvert arbejde eller indhold, du tilføjer til dit beta-miljø, overskrives hver uge.

Hvis du vil holde øje med de nyeste beta-funktioner i Canvas, kan du besøge siden udgivelsesnoter i Canvas Community.

Betamiljøet er adskilt fra testmiljøet, som overskrives med data fra produktionsmiljøet hver tredje lørdag i måneden. Testmiljøet giver dig mulighed for at teste med dine rigtige data uden at ødelægge oplevelsen for dine brugere. Lær mere om de forskellige Canvas-miljøer.  

Noter om beta-miljøet:

  • Alle brugere kan få adgang til Canvas’ beta-miljø, men de studerende kan ikke få adgang til fagindhold ud over oversigten. Hvis du vil give de studerende mulighed for at se alt fagindhold, bedes du kontakte din lokale admin.
  • Meddelelser, herunder faginvitationer og rapportdownloads, kan ikke sendes i beta-miljøet.
  • Canvas DocViewer kan bruges i beta-miljøet, men nye og opdaterede DocViewer-funktioner er ikke tilgængelige til test.
  • Canvas Commons kan bruges i beta-miljøet, men nye og opdaterede Commons-funktioner er ikke tilgængelige til test.
  • New Quizzes kan bruges i beta-miljøet, men rapporter, statistikker, elementsøgning i banker og element-tagging i banker understøttes ikke i øjeblikket.
  • Eventuelle ændringer, som du vil beholde i beta-miljøet, skal foretages direkte inden for produktionsmiljøet, inden beta nulstilles.
  • LTI-værktøjer (eksterne apps) er typisk ikke tilgængelige uden for produktionsmiljøet. LTI-værktøjer kan vises i beta-miljøet, men ofte er de kun konfigureret til produktionsmiljøet. Brug af produktionskonfigurerede LTI-værktøjer i beta-miljøet påvirker livedata. Hvis du har tilladelse til at redigere LTI-værktøjer, kan du bekræfte konfigurationen for et bestemt LTI-værktøj i dit fag eller din konto. Kontakt venligst din Customer Success Manager for specifikke spørgsmål.
  • Funktionsindstillinger kopieres ikke fra produktionsmiljøet. Funktionsindstillinger skal administreres individuelt i beta-miljøet.
  • Visning af din seneste Canvas-fagoversigtshistorik understøttes ikke i Canvas beta-miljøet.

Få adgang til beta-miljøet

Få adgang til beta-miljøet

For at logge ind i dit beta-miljø skal du indtaste [organisationens navn].beta.instructure.com i URL-feltet.

Se testinstallationsbeskeden

For brugere i beta-miljøet vises der en testinstallationslinje nederst på skærmen, der angiver, at brugeren er i en Canvas-testinstallation. Beta-miljøer nulstilles hver lørdag, og alt indhold, der oprettes i dette miljø, slettes. Hvis du vil gemme fagindhold, der er oprettet i dit beta-miljø, kan du eksportere dit fag.

Bemærk: Klik på lukkeikonet for at skjule testinstallationslinjen.

Administrer Canvas-funktioner

Man skal tilmelde sig til nogle nye funktioner, og de vises ikke, før du aktiverer dem i dit beta-miljø. Du kan se disse funktioner i fanebladet Funktionsindstillinger i fagindstillinger. Lær, hvordan du administrerer nye funktioner til et individuelt fag.