Når jeg har offentliggjort en tidsbegrænset quiz, hvordan kan jeg så give mine studerende ekstra tid?

Hvis du har sat en tidsgrænse på din quiz, kan du give adgang for en ekstra tid. Hvis en studerende ikke har taget quizzen, vil den ekstra tid blive tillagt den studerendes indledende forsøg og yderligere forsøg. Lær mere om at håndtere ekstra forsøg.

Hvis en studerende er i gang med at tage quizzen, mens du ser Rediger quiz-siden, kan du forlænge quiztiden som en del af deres igangværende forsøg. Du kan vælge, hvor mange minutter quizzen forlænges med, og om du ønsker at lægge de minutter til den nuværende tid eller den nuværende (skemalagte) sluttid.

Bemærk:

  • En test skal offentliggøres, før du kan bedømme den. Hvis du gerne vil administrere valgmulighederne for testbedømmelse, før du giver de studerende adgang til den, skal du gøre testen til rådighed fra en fremtidig dato og offentliggøre testen. Dine studerende vil ikke modtage en meddelelse for en utilgængelig test. Når du har indstillet timing, kan du fjerne offentliggørelsen for testen for at gemme dine ændringer. Du kan derefter fortsætte med at redigere testen, inden du offentliggør den for dine studerende.
  • Datoer for testtilgængelighed gælder stadig, når du bedømmer en test. Hvis Indtil-datoen passerer, når de studerende tager testen med forlænget tid, indsendes testen automatisk, selvom den studerendes tidsforlængelse ikke er udløbet.
  • Maksimum tidsforlængelse, du kan give nuværende forsøg, er 1440 minutter (24 timer).
  • Hvis du giver en studerende ekstra tid under en igangværende test med en indstillet tilgængelighedsdato og -klokkeslæt, vil afleveringstidspunktet blive vist som senere end det valgte tilgængelighedstidspunkt.

Åbn quizzer

Åbn quizzer

I Navigation skal du klikke på linket Quizzer (Quizzes).

Åbn Quiz

Åbn Quiz

Klik på navnet på quizzen.

Moderer denne quiz

Moderer denne quiz

Klik på linket Moderer denne quiz (Moderate This Quiz).

Moderer quiz

For at moderere en quiz for en studerende, find den studerende og klik på ikonet Rediger [1]. Du kan også filtrerer studerende i dit kursus ved at benytte feltet for Søg Person (Search People) [2].

Moderer quiz for flere studerende

Hvis du ønsker at vælge flere studerende, skal du klikke på afkrydsningsboksen [1] ved siden af deres navne. Hvis du ønsker at vælge alle studerende, skal du klikke på den øverste afkrydsningsboks [2]. Klik på Ændre udviddelser for [#] valgte studerende (Change Extensions for [#] Selected Students) knappen [3].

Tilføj ekstra tid til forsøg

Tilføj ekstra tid til forsøg

Indtast antal af ekstra minutter i feltet Ekstra tid til hvert forsøg (Extra Time on Every Attempt). Ekstra tid kan kun tilføjes i intervaller på hele minutter.

Hvis du tilføjer tid for flere studerende, vil udvidelsen for studerende-boksen tillægge tid for alle valgte studerende.

Hvis en studerende ikke har taget quizzen, vil den ekstra tid blive tillagt den studerendes indledende forsøg og yderligere forsøg. Lær mere om at administrere ekstra forsøg.

Bemærk:

  • Feltet Ekstra tid ved hvert forsøg (Extra Time on Every Attempt) vises kun for test med en tidsbegrænsning.
  • Datoer for testtilgængelighed gælder stadig, når du bedømmer en test. Hvis Indtil-datoen passerer, når de studerende tager testen med forlænget tid, indsendes testen automatisk, selvom den studerendes tidsforlængelse ikke er udløbet.

Tilføj ekstra tid til nuværende forsøg

Hvis en studerende er i gang med at tage quizzen, mens du ser Rediger quiz-siden, kan du forlænge quiztiden som en del af deres igangværende forsøg.

For igangværende forsøg vil den tilbageværende tid vises ved siden af tids-ikonet.

For at forlænge tiden til quizzen, skal du klikke på tids-ikonet.

Bemærk: Du kan kun udvidde tiden for et nuværende quiz forsøg ad gangen.

Forlæng quiz-tid

Forlæng quiz-tid

Canvas vil vise dig, hvad tid quizzen begyndte, og hvad tid den er sat til at slutte.

Forlæng quiz-tid

I minutfeltet [1] skal du indtaste antal ekstra minutter du ønsker at give de studerende som en del af deres nuværende forsøg. Maksimum tidsforlængelse, du kan give nuværende forsøg, er 1440 minutter (24 timer).

I tidsrullemenuen [2] skal du vælge, om du ønsker at tilføje de minutter til den nuværende tid eller den nuværende (skemalagte) sluttid.

Hvis du ønsker at slutte quizzen i relation til den nuværende tid, skal du vælge nu muligheden i rullemenuen.

  • Som et eksempel: en studerende startede en 20-minut quiz kl. 11:30 am; quizzen er sat til at slutte kl. 11:50 am. Du modererer denne quiz kl. 11:40, hvilket betyder, at 10 minutter allerede er gået. Ikke desto mindre ønsker du at quizzen slutter kl. 11:45. Eftersom den nuværende tid er 11:40 skal du slutte quizzen om 5 minutter. Indtast 5 i minutfeltet og vælg nu-muligheden i rullemenuen.

 

Hvis du ønsker at slutte quizzen i relation til den nuværende sluttid af quizzen, skal du vælge nuværende sluttid-muligheden i rullemenuen.

  • Som et eksempel: en studerende startede en 20-minut quiz kl. 11:30 am; quizzen er sat til at slutte kl. 11:50 am. Du modererede denne quiz kl. 11:30, hvilket betyder at det næsten var den samme tid, som den studerende startede quizzen, og du ønsker at forlænge quizzen til kl. 12:00. Hvis den nuværende sluttid er 11:50am, og du ønsker at forlænge med 10 minutter, skal du indtaste 10 i minutfeltet og vælge nuværende sluttid-muligheden i rullemenuen.  

Bemærk: Datoer for testtilgængelighed gælder stadig, når du bedømmer en test. Hvis Indtil-datoen passerer, når de studerende tager testen med forlænget tid, indsendes testen automatisk, selvom den studerendes tidsforlængelse ikke er udløbet.

Udvid tid

Udvid tid

Klik på knappen Forlæng tid (Extend Time).

Mindre tid-advarsel

Mindre tid-advarsel

Ændringer i tiden i relation til nu-muligheden vil måske betyde, at den studerende vil have mindre tid end originalt. I vores eksempel havde den studerende stadig 10 minutter tilbage, da instruktøren modererede quizzen. Ændring af tiden med 5 minutter betyder, at den studerende har 5 minutter mindre til at tage quizzen.  

Hvis du ønsker at ændre denne mulighed, skal du klikke på knappen Annuller (Cancel). Ellers klik på OK knappen.

Bekræft forlængelse

Bekræft forlængelse

Se de studerendes tidsforlængelser på siden Bedøm test.  

Bemærk: Når du er færdig med at bedømme en test, kan du fjerne dens offentliggørelse og alle ændringer gemmes. Du kan derefter fortsætte med at redigere testen, inden du offentliggør den for dine studerende.

0 Likes
Was this article helpful? Yes No