Hvordan tilpasser jeg som Instruktør min Kursusliste?

Når du er tilmeldt mere end ét Canvas-kursus, kan du tilpasse de aktive kurser, du ønsker at vise i din Kursusliste. De kurser, du ønsker at vise i kursusrullemenuen, kaldes favoritkurser. Du kan gøre aktive fag til favoritter, der så vises på listesiden over fag. Fag-favoritter vises også i Kortvisning-oversigten.

Når ingen kurser er market som favoritkurser, vil kursuslisten automatisk vise op til 20 kurser ordnet alfabetisk i rullegardinmenuen. Ikke desto mindre når du har valgt mindst et kursus som en favorit, vil kun dine favoritkurser vises i kursuslisten.

Bemærk: Kurser er altid listet alfabetisk; du kan ikke genordne dine kurser manuelt.

Åbn kursus

Åbn kursus

I Global Navigation klik på linket for Fag [1], klik derefter på linket for Alle fag [2]

Administrer Kurser

Klik på stjernen ved siden af et kursus for at tilføje eller fjerne kurset fra Kursuslisten [1]. Kurser med fyldte stjerne indikerer et favoritkursus og er inkluderet i Kurser og Gruppelisten [2].

I Oversigten vil enhvert kursus du har som instruktør blive vist først, derefter kurser med TA roller og andre tilpassede instruktørbaserede roller. Dine kurser med studerendes roller er vist sidst.

Bemærk: Hvis du gør et eller flere ​​fag til favorit, vil oversigten kun vise favoritfag. Canvas fortsætter også automatisk med at gøre nye fagtilmeldinger til favorit.

Se Ikke-offentliggjorte kurser

Ikke-offentliggjorte fag kan identificeres med en grå baggrund [1] og kolonnen Offentliggjort [2]. Du kan gøre ikke-offentliggjorte fag til favoritter.

Se Tidligere Tilmeldelser

Afhængig af kursuskonfigurationen kan nogle favoriserede kurser stadig vise favoritikonent, selv efter kurset er afsluttet. Foretrukne fag fjernes dog ikke automatisk som favorit. Hvis et kursus fra en tidligere tilmeldelse viser favoritikonet, kan brugerne fjerne favoriseringen af kurset ved at klikke på stjerneikonet.