Hvordan bruger jeg Canvas App Center i et fag?

App Center er din gateway til kraftfulde undervisningsværktøjer, der nemt integreres i et Canvas-fag.

Åbn kursusindstillinger

Åbn kursusindstillinger

I Fagnavigation skal du klikke på linket Indstillinger (Settings).

Åbn apps

Åbn apps

Klik på fanen Apps.

Se App Center

Se App Center

App Center viser alle apps, der er tilgængelige i dit fag [1]. Du kan også filtrere efter installeret [2] og ikke installeret [3] eller bruge søgefeltet til at finde en bestemt app [4].

Se App

Se App

For at se en hurtig beskrivelse af en app skal du føre musen henover appen. For at se alle detaljer skal du klikke på appen.

Se app-detaljer

På siden detaljer kan du se en beskrivelse af appen [1]. Når du er klar til at installere appen med de korrekte legitimationsoplysninger, kan du tilføje appen som et værktøj til dit fag [2].

Bemærk: Canvas App Center indeholder ikke altid alle oplysninger om en app. Du kan besøge Edu App Center for fuldstændig information om den eksterne app, du vil konfigurere.

Se appkonfigurationer

Se appkonfigurationer

Hvis du vil se eksisterende apps og konfigurationer i dit fag, skal du klikke på knappen Se appkonfigurationer (View App Configurations).

Se apps på kontoniveau

Se apps på kontoniveau

Du kan se alle konfigurerede apps i dit fag.

Apps, der er konfigureret af din Canvas-administrator på kontoniveau, viser et link Lås (Lock) [1]. Du kan se placeringen af appen ved at klikke på ikonet Information [2]. Placeringen viser appens placering(er), som fx fagnavigation eller Rich Content Editor, så du ved, hvor den vises i dit fag.

Administrer apps på fagniveau

Administrer apps på fagniveau

Hvis du vil se konfigurationer for en ekstern app på fagniveau, skal du klikke på appens ikon Indstillinger [1]. For at redigere appen skal du klikke på linket Rediger (Edit) [2]. For at se placeringer for appen skal du klikke på linket Placeringer (Placements) [3]. For at slette appen skal du klikke på linket Slet (Delete) [4].

Se app-placeringer

Se app-placeringer

App-placeringer viser placeringen i Canvas, hvor din app kan bruges.

Bemærk: Du kan muligvis se en besked ’Ingen placeringer aktiveret’. Denne besked angiver, at appen ikke har nogen angivne placeringer inden for Canvas. Appen fungerer dog stadig som påtænkt.