Hvordan tilføjer jeg indhold til en elementbank i New Quizzes?

Når du opretter indhold i en test, kan du tilføje det til en elementbank til brug i andre test. Du kan tilføje spørgsmål eller stimuli fra ethvert fag, hvor du har tilladelse til at oprette og redigere en test ved hjælp af New Quizzes.

Når et spørgsmål er tilføjet til en elementbank, skal alle spørgsmålsegenskaber udover pointværdi og visse indstillinger redigeres i elementbanken. Du bør sikre dig, at dit spørgsmål er komplet, før du tilføjer det til en elementbank.

Bemærk: Når du tilføjer stimulusindhold til en elementbank, tilføjes spørgsmål knyttet til stimulusindholdet ikke automatisk og skal tilføjes til elementbanken manuelt. Ligeledes, når du tilføjer stimulusindhold til en test fra en elementbank, tilføjes vedhæftede spørgsmål ikke automatisk.

Åbn quizzer

Åbn quizzer

I kursusnavigation skal du klikke på Quizzer (Quizzes) linket.

Bemærk: Du kan også få adgang til quizzer fra siden Opgaver.

Åbn siden Opret

For at tilføje indhold til en elementbank skal du finde den test, du vil åbne [1].

For at åbne New Quizzes fra en eksisterende test, skal du klikke på Indstillinger-ikonet [2], og klik derefter på linket Opret (Build) [3].

Rediger spørgsmål

Find det spørgsmål, du gerne vil tilføje til elementbanken [1]. Klik på Rediger-ikonet [2].

Åbn elementbank

Klik på knappen Elementbank (Item Banking).

Tilføj spørgsmål til elementbank

Klik på linket Tilføj til bank (Add to Bank).

Tilføj til eksisterende bank

Tilføj til eksisterende bank

For at tilføje elementet til en eksisterende elementbank skal du klikke på indstillingen Eksisterende elementbank (Existing item bank) [1]. Vælg derefter den elementbank, du vil bruge, i rullemenuen Vælg destinationsbank (Select the desination bank) [2].

For at tilføje elementet til banken skal du klikke på knappen Tilføj (Add) [3].

Opret ny bank

Opret ny bank

For at oprette en ny bank for elementet skal du klikke på indstillingen Ny elementbank (New item bank) [1]. Indtast derefter navnet på den nye bank i feltet Titel på ny bank (New Bank Title) [2].

For at tilføje elementet til den nye bank skal du klikke på knappen Tilføj (Add) [3].