Hvordan tilføjer jeg et billede til et fagkort i oversigten?

Hvis din institution tillader det, kan du uploade et billede til at vise bag fagkortet i Canvas-oversigten. Accepterede billeder inkluderer JPG-, JPEG-, GIF- og PNG-filer.

Når billedet føjes til et fag, vises det bag en farveoverlejring på fagkortet. Overlejringsfarven er en brugerindstilling, som defineres individuelt af brugeren i oversigten. Selvom farveoverlejringen kan fjernes helt af en bruger, er bedste praksis at bruge et billede, som kan vises pænt bagved en række forskellige farver.

Bemærk: Fagkortbilleder er kategoriseret som dekorative billeder for skærmlæsere.

Åbn Kursusindstillinger

Åbn Kursusindstillinger

I kursusnavigation skal du klikke på linket Indstillinger (Settings).

Åbn kursusdetaljer

Åbn kursusdetaljer

Klik på fanen Fagdetaljer (Course Details).

Vælg billede

Vælg billede

Klik på knappen Vælg billede (Choose Image).

Upload fil

For at uploade dit eget billede skal du trække og slippe dit billede i sektionen Upload billede (Upload Image). Eller for at gennemse din computer og finde et billede skal du klikke på sektionen Upload billede (Upload Image).

Billeder uploades automatisk, men det kan tage et par sekunder at behandle større billeder. Billedet vil blive centreret og tilpasset til fagkortet.

Vis billede

Vis billede

Se billedet, som det vil blive vist på fagkortet i oversigten.

Administrer billede

Administrer billede

For at administrere billedet skal du klikke på Indstillinger-ikonet [1]. For at skifte billedet og vælge et nyt skal du klikke på indstillingen Skift billede (Change image) [2]. For at fjerne billedet helt skal du klikke på indstillingen Fjern billede (Remove image) [3].

Opdater kursusdetaljer

Opdater kursusdetaljer

Klik på knappen Opdater fagets detaljer (Update Course Details).

0 Likes
Was this article helpful? Yes No