Hvordan opretter jeg en spørgeundersøgelse?

Du kan benytte spørgeundersøgelser til at få feedback fra dine studerende eller give dem ekstra points for at besvare en spørgeundersøgelse. Bedømte spørgeundersøgelser vises i Pensum (Syllabus), Karakteroversigt (Gradebook), Kalender (Calendar) og Opgaveliste (To Do List).

Bemærk:

  • Analyse af studerende for spørgeundersøgelser skal downloades som en CSV-fil. Elementanalyse er ikke tilgængelig for sprøgeundersøgelser.
  • Den anonyme mulighed kan aktiveres eller deaktiveres, før eller efter en undersøgelse har modtaget afleveringer, hvilket giver en bruger tilstrækkelig tilladelse til at se en studerendes identitet og svar. For at indsamle helt anonyme svar i undersøgelser, kan du bruge et tredjeparts undersøgelsesværktøj.

Åbn quizzer

Åbn quizzer

I kursusnavigation skal du klikke på Quizzer (Quizzes) linket.

Tilføj quiz

Tilføj quiz

Klik på Tilføj quiz (Add Quiz) knappen.

Vælg test-program

Vælg test-program

Hvis dit fag har New Quizzes aktiveret, skal du vælge et test-program.

Undersøgelser skal oprettes ved hjælp af klassiske test. Hvis du vil oprette en undersøgelse ved hjælp af klassiske test, skal du klikke på indstillingen Klassiske test (Classic Quizzes) [1].

Klik derefter på knappen Indsend (Submit) [2].

Tilføj spørgeundersøgelsedetaljer

Giv din spørgeundersøgelse et navn [1], og fuldfør enhver spørgeundersøgelsesintruktion i tekstboksen [2].

Vælg spørgeundersøgelsestype

Klik derefter på rullemenuen Testtype (Quiz Type) [1], og vælg den type, du vil oprette[2].

Vælg spørgeundersøgelsesmuligheder

Vælg spørgeundersøgelsesmuligheder

Placer din spørgeundersøgelse i en opgavegruppe [1], tildel din spørgeundersøgelse en score [2], og fuldfør spørgeundersøgelsmulighederne [3].

Indenfor spørgeundersøgelser har du alle de normale quizmuligheder, men du kan også have anonyme indsendelser [4]. Denne anonyme mulighed gælder for både bedømte og ubedømte spørgeundersøgelser og kan aktiveres og deaktiveres før eller efter indsendelser af spørgsundersøgelser.

Vælg tilgængelighedsdatoer

Vælg tilgængelighedsdatoer

Du kan også sætte en forfaldsdato og tilgængeligheds-fra/til-datoer for din spørgeundersøgelse.

Tilføj spørgsmål

Tilføj spørgsmål

Klik på Spørgsmål (Questions) fanen [1]. Opret manuelt et nyt spørgsmål til spørgeundersøgelse ved at klikke på Nyt spørgsmål (New Question) knappen [2]. For at finde ud af, hvilke muligheder, der er tilgængelige for spørgsmål, bedes du venligst se lektionen om spørgsmålstyper i Instruktør Guiden.

Bemærk: Hvis du inkluderer et filupload-spørgsmål i en anonym undersøgelse, indeholder de downloadede filer den studerendes navn i filnavnet. For at bevare anonymiteten i en undersøgelse, må du ikke inkludere filupload-spørgsmål.

Navngiv spørgeundersøgelsesspørgsmålet

Spørgeundersøgelsesspørgsmål er ikke automatisk numereret for instruktører. For at tilføje et brugertilpasset navn til dit spørgeundersøgelsesspørgsmål, skal du indtaste navnet i spørgsmålstekstfeltet. Brugertilpassede navne kan hjælpe dig med nemmere at identificere spørgeundersøgelsesspørgsmål.

Uanset spørgsmålsnavnet, vil studerende altid se spørgeundersøgelsesspørgsmålene i numerisk orden (dvs. Spørgsmål 1, Spørgsmål 2).

Opret Likert (kvantitativt) skala-spørgsmål

Hvis du er interesseret i at oprette spørgsmål, der involverer en kvantitativ skala, kan du oprette et Likert skala-spørgsmål ved at benytte multipel rullespørgsmålstypen. Se venligst Likert skala-lektionen for mere information.

Gem spørgeundersøgelsen

Gem spørgeundersøgelsen

Klik på Gem (Save) knappen for at gemme dit arbejde og forhåndsvise spørgeundersøgelsen.

Bemærk: Du bør ikke offentliggøre din spørgeundersøgelse før, det er dit færdige produkt. Hvis du er parat til at offentliggøre din spørgeundersøgelse og gøre den tilgængelig for studerende, skal du klikke på Gem & offentliggør (Save & Publish) knappen.

Forhåndsvis og offentliggør quiz

Forhåndsvis og offentliggør quiz

For at forhåndsvise spørgeundersøgelsen, skal du klikke på Forhåndsvisning (Preview) knappen [1]. Når du er parat til at lade studerende se spørgeundersøgelsen i kurset, skal du klikke på Offentliggør (Publish) knappen [2].