Hvordan får jeg vist historikken for en side i et fag?

Når du kan redigere fagsider, kan du se sidehistorikken og se dato, klokkeslæt og forfatter for eventuelle ændringer, der foretages på siden. Sideredaktører kan også rulle sideindholdet tilbage til en tidligere version af siden.

Billederne vist i denne lektion er for instruktørvisningen, men de samme trin gælder for studerende, der har adgang til at redigere fagsider.

Bemærk:

  • Selv når de får redigeringsadgang i sideindstillinger, kan de studerende ikke rulle tilbage til en tidligere version af en side i et fag. De kan kun rulle sideindhold tilbage for sider inden for grupper af studerende.
  • HTML- og CSS-ændringer gemmes ikke i sidehistorikken.

Åbn sider

Åbn sider

I fagnavigation skal du klikke på linket Sider (Pages).

Se sider

Sider er designet til at åbne på fagets forside, hvis der er valgt en forside. For at vælge en side fra Side Indekset klik på Se Alle Sider knappen.

Åbn side

Klik på siden, du vil se.

Vis sidehistorik

Vis sidehistorik

Klik på ikonet Indstillinger [1], og vælg linket Sidehistorik (View Page History) [2].

Vis seneste revision

Vis seneste revision

Som standard vil sidehistorikken vise den seneste revision.

Vis eller gendan tidligere version

Vis eller gendan tidligere version

For at åbne en tidligere version af din side skal du klikke på den dato, du vil have adgang til [1], og derefter klikke på linket Gendan denne revision (Restore this revision) [2].

Bemærk: Studerende kan ikke gendanne en tidligere version af en side i et fag.

Canvas vil gendanne den tidligere version til den seneste revision [1]. Hvis du vil erstatte din nuværende side med andet indhold, skal du klikke på en anden dato og siderevision. Bemærk, at gendannelse af en siderevision også vil knytte dit navn til sidehistorikken.

For at vende tilbage til den aktuelle siderevision skal du klikke på lukkeikonet [2]. Du kan også bruge brødkrumme-navigationen [3] til at vende tilbage til den aktuelle side eller sideindekset.

0 Likes
Was this article helpful? Yes No