Hvordan bruger jeg peer review opgaver i et kursus?

En peer review opgave giver studerende mulighed for at kommentere på en indsendt opgave. Det er et værktøj, der tillader kommunikation mellem studerende og tillader studerende at beherske kursets koncept. Peer reviews kan tildeles for at vise studerendes navne eller vise anonymt.

Bemærk: Studerende kan kun se peer review-opgaver, når de har afleveret arbejde til opgaven.

Se peer review opgaver

Når du eller en TA opretter en peer review opgave, kan du tildele peer reviews manuelt, eller du kan få Canvas til at tildele dem automatisk [1]. Gruppeopgaver kan også tildeles peer reviews.

Når en peer review er blevet tildelt, kan studerende se en meddelelse i deres Oversigt - Opgaveliste sidebar eller Aktivitetsstrøm [2]. Studerende vil også modtage en e-mail-besked.

Hvis opgaven ikke er en Papir eller Ingen aflevering-opgavetype, kan studerende også se peer review-oplysningerne i sidebjælken på opgavens detalje-siden.

Se peer review kommentarer

For at gennemføre en peer review, skal studerende gennemgå opgaven og give en kommentar på siden med afleveringsdetaljer [1].

Studerende kan ikke se tidligere indsendte kommentarer af andre anmeldere, herunder kommentarer fra TA'er eller andre instruktører.

Du kan også tildele en rubrik til opgaven. Hvis opgaven indeholder en rubrik [2], skal studerende kun udfylde rubrikken for at gennemføre peer review. Du kan dog vælge at bede de studerende om at også skrive en kommentar i kommentarfeltet. Rubrikresultat bruges kun til en vurdering af opgave. Du skal gennemgå opgaven og tildele den endelige karakter.

Se peer review karakterer

Studerende modtager ikke en karakter for at gennemføre en peer review. Hvis du vil tildele ekstra point til peer reviews, kan du oprette en Ingen aflevering-opgave i Karakteroversigt, og tildele point manuelt. Peer review-siden for opgaven viser navnene på de studerende, der har gennemført peer review.

Se anonym peer review

Se anonym peer review

Som en del af oprettelsen af en peer review giver den anonyme indstilling dig mulighed for at skjule navnet på studentens anmelder fra den studerende med afleveringen. Personen, der gennemgår, kan ikke se navnet på den tildelte person, hvis arbejde skal revideres, og den studerende, der har indsendt opgaven, kan ikke se navne, der er forbundet med kommentarer.

Bemærkninger om anonyme peer reviews

  • E-mail-meddelelser sendt til studerende om peer reviews er anonyme. Student-anmeldere kan ikke se navnet på den person, hvis arbejde de gennemgår.
  • Når en peer review er blevet tildelt, kan visningsindstillingen ikke ændres. For eksempel kan en almindelig peer review ikke senere gøres anonym, og vises anonymt, medmindre den slettes og tildeles igen.
  • Canvas DocViewer understøtter ikke anonyme kommentarer, så det kan ikke bruges til annoteret feedback på opgaver med anonyme peer reviews.
  • Når anonyme peer reviews er aktiveret, kan du og dine TA'er stadig se navnene på student-anmeldere i SpeedGrader og på den studerendes afleveringsside. Men hvis anonym karaktergivning er aktiveret i SpeedGrader, vil navnene på begge studerende blive gemt i SpeedGrader, men ikke på studerendes afleveringsside.