Hvordan opretter jeg en ny side i et kursus?

Som instruktør kan du oprette en ny side for tilføjelse til dit kursus.

Når du opretter sider, kan du indstille side-tilladelser for, hvem der kan redigere siden: instruktører (lærer), instruktører og studerende eller alle. Du kan også tilføje en side til de studerendes opgavelister.

Åbn sider

Åbn sider

I Navigation skal du klikke på linket Sider (Pages).

Se sider

Sider er designet til at åbne på fagets forside, hvis der er valgt en forside. For at vælge en side fra Side Indekset klik på Se Alle Sider knappen.

Tilføj side

Tilføj side

Klik på Tilføj side (Add Page) knappen.

Tilføj indhold

Indtast et navn til din side [1].

Tilføj links, filer, billeder og andet indhold ved hjælp af Rich Content Editor [2]. Rich Content Editor indeholder en ordtællingsvisning under tekstboksens nederste højre hjørne.

Rediger sideindstillinger

Du kan bestemme, hvem der kan redigere siden ved at klikke på rullemenuen Brugere har tilladelse til at redigere denne side (Users allowed to edit this page) [1]. Muligheder indkluderer kun lærere og studerende eller alle. Indstillingen Enhver gælder kun for brugere, der er tilmeldt faget.

Du kan tilføje siden til de studerendes opgaveliste ved at klikke på afkrydsningsfeltet Add to student to-do (Tilføj til de studerendes opgaveliste) [2]. Når du tilføjer en side til de studerendes opgaveliste, vises opgaven i de studerendes opgaveliste samt i fagkalenderen og de studerendes opgaveliste i fagets sidebjælke.

Du kan planlægge, hvornår en side vil blive offentliggjort. Indtast en dato og et klokkeslæt i feltet Udgiv (Publish At) [3]. Din side skal være ikke offentliggjort for at planlægge en offentliggørelsesdato.

Du kan også sende beskeder til brugerne om, at indholdet er ændret ved at klikke på afkrydsningsboksen Send besked til brugere om, at dette indhold er ændret (Notify users that this content has changed) [4].

Bemærk: Hvis brugeres meddelelser om fagindhold er slået fra, får de ikke besked om sideopdateringer.  

Gem og offentliggør

Gem og offentliggør

Hvis du er parat til at offentliggøre din side, skal du klikke på knappen Gem og offentliggør (Save & Publish) [1]. Hvis du ønsker at oprette en kladde af din side, skal du klikke på knappen Gem (Save) [2].

Bemærk: Hvis du ønsker at navigere væk fra siden uden at gemme, vil det generere en pop-up-advarsel.

Offentliggør-knap

Når din side er gemt i kladdetilstand, kan du vende tilbage til siden og offentliggøre den til enhver tid ved at klikke på Offentliggør (Publish) knappen [1]. Knappen vil ændres fra grå til grøn [2].

Se planlagt offentliggørelse af side

Se planlagt offentliggørelse af side

Når din side er gemt til planlagt offentliggørelse, kan du vende tilbage til siden og administrere offentliggørelsen til enhver tid ved at klikke på knappen Offentliggøres den ... (Will publish on...) [1].

Du kan vælge mellem at offentliggøre siden, fjerne offentliggørelsen af siden eller planlægge sidens offentliggørelse og derefter klikke på knappen OK [2].

Se side

Se side

Se siden du har oprettet.