Hvordan bruger jeg indekssiden for Diskussioner?

Indekssiden for Diskussioner giver dig mulighed for at se alle diskussioner inden for et fag. Som instruktør kan du tilføje diskussioner og ændre diskussionsindstillinger. Hvis du har aktiveret Diskussioner - nyt design i dit fag, vises dine diskussioner i grænsefladen Diskussioner - nyt design.

Lær mere om diskussioner.

Lær mere om Diskussioner - nyt design.

Åbn Diskussioner

Åbn Diskussioner

I Kursusnavigation (Cours Navigation) skal du klikke på Diskussioner (Discussions) linket.

Se indeksside for diskussioner

Indekssiden for diskussioner er designet med globale indstillinger øverst på siden [1], efterfulgt af diskussionsgrupperne [2]. Individuelle diskussioner er indlejret i hver diskussionsgruppe [3].

Se diskussioners globale indstillinger

Se diskussioners globale indstillinger

Globale indstillinger omfatter en rullemenu til at filtrere alle eller ulæste diskussioner [1] og et søgefelt til søgning efter en diskussion [2]. Du kan også tilføje en ny diskussion [3] og redigere diskussionsindstillinger [4].

Se diskussionsgrupper

Diskussionsgrupper kan udvides og skjules ved at klikke på pilen ved siden af navnet.

Diskussionerne er organiseret i tre hovedområder:

1. Diskussioner. Dette er aktuelle diskussioner inden for faget. Diskussionerne kan forblive åbne på ubestemt tid, eller du kan angive en periode (som angivet af tilgængelig fra/til-datoen). Diskussioner med svar sorteres efter seneste aktivitet. Diskussioner uden svar sorteres efter oprettelsesdato. Studerende vil kun se denne sektionsoverskrift, hvis der er diskussioner i denne sektion.  

2. Fastgjorte diskussioner. Dette er diskussioner, som du vil have dine studerende til at se øverst på deres side. Fastgjorte diskussioner kan sorteres i enhver rækkefølge. Studerende vil kun se denne sektionsoverskrift, hvis der er diskussioner i denne sektion.    

3. Lukket for kommentarer. Disse diskussioner er manuelt lukket for kommentarer, eller det er efter diskussionens tilgængelig fra/til-dato. Dette er diskussioner, der kun er tilgængelige i skrivebeskyttet tilstand. Diskussioner, der er lukket for kommentarer, sorteres også efter seneste aktivitet. Studerende vil altid se denne sektionsoverskrift, selvom der ikke er nogen diskussioner i denne sektion.

Se individuel diskussion

Hver diskussion viser, om det er en diskussion med karakter [1], diskussionens navn [2], datoen, det sidste diskussionssvar blev indsendt [3], antallet af ulæste / samlede opslag til diskussionen [4] ], diskussionens status (offentliggjort eller ikke offentliggjort) [5], og om du abonnerer på diskussionen [6]. Du kan også se tilgængelighedsdatoer for diskussioner med og uden karakter [7].

Ulæst-ikonet ved siden af en diskussion angiver en ulæst diskussion [8]. Du kan også se, hvilke sektioner der er tildelt til en diskussion [9]. Antallet af ulæste / samlede opslag er ikke inkluderet i gruppediskussioner og diskussioner, der ikke har nogen diskussionssvar [10]. Peer review-ikonet [11] viser også, om en diskussion med karakter er blevet tildelt peer reviews.

Du kan også indstille forskellige afleveringsdatoer for en diskussion og oprette afleveringsdatoer i henhold til fagsektionen. Diskussioner med varierede afleveringsdatoer viser seneste afleveringsdato.

Bemærk:

  • Afleveringsdatoer er ikke nødvendige for diskussioner.
  • Bedømte diskussioner med diskussionssvar kan ikke få fjernet offentliggørelsen. Dette er angivet ved, at offentliggørelsesikonet er lysere i farve.

Se tilgængelige datoer

Diskussioner kan også omfatte tilgængelighedsdatoer. Tilgængelighedsdatoer kan gøre en diskussion tilgængelig i en bestemt periode.

Administrer individuel diskussion

Klik på ikonet Indstillinger for at styre en individuel diskussion [1].

Fra rullemenuen med indstillinger kan du lukke diskussionen for kommentarer [2], fastgøre eller frigøre diskussionen [3], åbne SpeedGrader [4], duplikere diskussionen [5], sende diskussionen til en anden instruktør [6], kopiere diskussionen til et andet fag [7], tilføje diskussionen til en læringssti [8] eller slette diskussionen [9].

Bemærk: Indstillingen Læringsstier er kun tilgængelig, hvis funktionen Læringsstier er aktiveret for dit fag.

Se diskussion

For at se diskussionsdetaljer og svare, klik på diskussionens navn.

Se MasteryPaths

Hvis du bruger MasteryPaths i dit fag, kan du se, hvilke elementer der er opstillet i Moduler som MasteryPaths eller elementer for modificeret indhold.

Se Blueprint-fag

Hvis dit fag indeholder Blueprint-ikoner, er dit fag forbundet med et blueprint-fag. Blueprint-fag er fag, der administreres som en skabelon og kan indeholde låste objekter, der administreres af en Canvas-administrator, fagdesigner eller anden instruktør.

Fanen Fagdetaljer i Fagindstillinger vil fortælle dig, om dit fag er et blueprint-fag. Ofte vil dit fag ikke være et blueprint-fag, og du kan kun administrere ulåst indhold i dit fag. Hvis dit fag er et blueprint-fag, kan du låse og synkronisere fagindhold til associerede fag.

Vis visning for studerende

For at se diskussion-indekssiden som studerende skal du klikke på knappen Visning for studerende (Student View).

Bemærk: Hvis fagnavigationslinket til siden er deaktiveret og skjult for studerende, vises knappen Visning for studerende ikke.