Hvad er Kalender?

En af udfordringerne, der møder både studerende og instruktører, er at holde orden på alle planlagte opgaver igennem terminen. Instruktører underviser flere kurser, og studerende tager flere kurser. Hvert kursus har dets egen tidslinje for, hvornår ting skal gøres. Kalenderen hjælper alle med at holde styr på tidsplaner og være ajourført.

Kalenderen i Canvas er er global funktion, hvilket betyder, at brugerne kan se alle kursusopgaver og begivenheder et sted.  Kalendere kan blive filtreret ved at vælge eller fravælge kurser i sidepanelet.

Kalenderen er designet til at vise op til 10 kalendere til enhver given tid. For at hjælpe med at administrere kalendere, vil kurser, der er tilpasset i kursus-rullemenuen som et favorit-kursus, altid blive listet øverst på brugerens kalender i kalendersidepanelet.

Hvornår kan jeg som instruktør bruge Kalenderen?

Kalenderen er benyttet til at påminde studerende om bedømte opgaver med specifikke forfaldsdatoer. For at give studerende detaljerede beskrivelser af, hvordan synkroniserede klassetider kan blive brugt, bør du overveje at benytte sider eller tilpasse kursushjemmesiden.

Kalenderen synkroniseres automatisk med andre funktioner i Canvas, såsom bekendtgørelser, pensum og karakterer, så hvis du opretter, ændrer eller sletter forfaldsdatoen på en opgave i Kalenderen, vil det vises i alle andres kalendere og vice versa. Du kan nemt ændre datoer ved at trække og slippe opgaver fra en dato til en anden.

Som instruktør kan du benytte Kalender til at:

  • Se og oprette aktiviteter i dit kursus såvel som begivenheder og personlige påmindelser; du kan også filtrere kalendervisning til kun at se specifikke kalendere
  • Hurtigt tilføje opgaver til et tomt kursus. Udfyld detaljer for opgaverne senere
  • Tilføje datoer på opgaver, der er importeret fra tidligere terminer. Canvas gør det nemt at trække og slippe begivenheder henover flere måneder
  • Kopiere iCal-nyhedskilden for alle dine kurser og importere til din foretrukne personlige kalender, såsom Google eller Outlook
  • Arrangere aftaler med studerende ved at benytte Tidsplanen (valgfri funktion)