Hoe kan ik een pagina in een cursus dupliceren?

Je kunt een pagina in je cursus dupliceren. Bij het kopiëren van een pagina wordt het woord Kopie (Copy) toegevoegd aan het eind van de paginanaam.

Bij het dupliceren wordt de gekopieerde pagina standaard ingesteld op de status Niet-gepubliceerd. Alle items op de pagina worden gedupliceerd, paginanaam, inhoud en opties inbegrepen.

Als een pagina wordt gebruikt in Leertrajecten, is de instelling Leertrajecten ook ingeschakeld voor de gekopieerde pagina. Bovendien wordt elke Leertrajecten-pagina ook weergegeven op de Opdrachten-indexpagina.

Indien van toepassing geeft het tabblad Pagina's Blauwdrukcursus-pictogrammen weer nadat de pagina is vernieuwd.

Pagina's openen

Pagina's openen

Klik in Cursusnavigatie op de link Pagina's (Pages).

Pagina's bekijken

Met de tool Pagina's kun je de voorpagina van de cursus openen, als er een voorpagina is geselecteerd. Als je een pagina uit de index Pagina's wilt selecteren, klik je op de knop Alle pagina's bekijken (View All Pages).

Pagina openen

Ga naar de pagina die je wilt dupliceren. Klik op het pictogram voor opties [1] en vervolgens op de knop Dupliceren (Duplicate) [2].

Duplicaat bekijken

Bekijk het duplicaat van de pagina in je cursus.

Opmerking: Indien van toepassing voor je cursus worden er Blauwdrukcursus-pictogrammen weergegeven nadat de pagina is vernieuwd.