Hoe maak ik een nieuwe ePortfolio?

Je kunt een nieuw ePortfolio maken in je gebruikersprofiel. Je moet ingeschreven zijn voor een cursus om een ePortfolio te kunnen maken.

Opmerkingen:

  • Als je de ePorfolio link niet in je gebruikersaccount kunt zien, dan heeft je instituut dit uitgeschakeld.
  • Als je een Free-for-Teacher-account hebt, kun je een cursus pas publiceren nadat je je e-mailadres hebt bevestigd.
  • Als je de knop Een ePortfolio maken niet ziet, is het mogelijk dat je een ePortfolio hebt dat als spam is gemarkeerd. Neem contact op met je Canvas-beheerder voor hulp.
  • Deze les laat zien hoe je Canvas ePortfolios in je gebruikersaccount kunt gebruiken. Leer hoe je Canvas Student ePortfolio's moet gebruiken als ePortfolios in je gebruikersaccount anders wordt weergegeven dan de afbeeldingen in deze les.

ePortfolios openen

ePortfolios openen

In Globale Navigatie, klik je op de Cursussen [Courses] link [1], klik dan op de ePortfolios link [2].

Een ePortfolio maken

Een ePortfolio maken

Klik op de Maak een ePortfolio [Create an ePorfolio] knop.

Opmerkingen:

  • Je moet ingeschreven zijn voor een cursus om een nieuwe ePortfolio te kunnen maken.
  • Als de knop Een ePortfolio maken niet wordt weergegeven, is het mogelijk dat je een ePortfolio hebt dat als spam is gemarkeerd. Neem contact op met je Canvas-beheerder voor hulp.

ePortfolio maken

ePortfolio maken

Kies een naam voor je ePortfolio door deze in te typen in het ePortfolio Naam Veld [1]. Beslis of je je ePortfolio openbaar [2] wilt maken (je kan de instelling later aanpassen) en dan op de Maak ePortfolio [Create an ePortfolio] knop [3] te klikken.

ePortfolio bekijken

ePortfolio bekijken

Als de ePortfolio is aangemaakt, zijn er verschillende opties voor het maken van inhoud voor je portfolio, inclusief een stap voor stap wizard die je door je creatie heen zal laten lopen [wizard that will walk you through your creation].

Waarschuwingsbericht bekijken

Waarschuwingsbericht bekijken

Als je ePortfolio als spam is gemarkeerd, wordt er in de ePortfolio een waarschuwingsbericht weergegeven. Je kunt je ePortfolio pas bewerken nadat een Canvas-beheerder de ePortfolio als veilig heeft gemarkeerd. Bovendien kun je pas nieuwe ePortfolio's maken nadat een Canvas-beheerder de ePortfolio als veilig heeft gemarkeerd.

ePortfolio bewerken

ePortfolio bewerken

Voor het bewerken van de instellingen van je ePortfolio , klik je op de link ePortfolio-instellingen [ePortfolio Settings].

ePortfolio bijwerken

ePortfolio bijwerken

Bewerk de naam of zichtbaarheid optie van de ePortfolio in de ePortfolio Settings [2]. Klik op de knop ePortfolio bijwerken [Update ePortfolio] [2].