Hoe vind ik een bestaand leerdoel om dat toe te voegen aan een cursus?

Alle leerdoelen die op account- of subaccountniveau worden toegevoegd, zijn beschikbaar voor jou als cursusleider. Je kunt accountstandaards zoeken en importeren. Dit zijn leerdoelen die door de Canvas-beheerder voor de gehele organisatie zijn gemaakt. Je kunt ook zoeken naar State- en Common Core-standaards.

Je kunt een afzonderlijk leerdoel of een volledige leerdoelgroep importeren.

Kom meer te weten over het importeren van leerdoelen uit een bestand om leerdoelen in bulk uit een bestand te importeren.

Deze les toont hoe je een leerdoel kunt vinden in de klassieke weergave van de pagina Leerdoelen. Als de pagina Leerdoelen in je cursus anders wordt weergegeven dan de afbeeldingen in deze les, moet je leren hoe je een leerdoel in een cursus kunt vinden binnen een account dat de functieoptie Verbeterd leerdoelenbeheer heeft ingeschakeld.

Leerdoelen openen

Leerdoelen openen

Klik op de link Leerdoelen (Outcomes) in Cursusnavigatie.

Leerdoel zoeken

Leerdoel zoeken

Klik op de knop Zoeken (Find).

Leerdoel importeren

Selecteer de naam van een leerdoelgroep om beschikbare leerdoelen weer te geven [1]. Je kunt ook leerdoelgroepen binnen andere leerdoelgroepen weergeven.

Wanneer je een leerdoel hebt gevonden, klik je op de naam van het leerdoel dat je wilt importeren [2]. Klik op de knop Importeren (Import) [3].

Opmerking: Je kunt ook een gehele leerdoelgroep importeren.

Leerdoel bekijken

Bekijk het geïmporteerde leerdoel.

Leerdoelen en leerdoelgroepen worden geïmporteerd naar het hoofdniveau voor leerdoelen. Lees informatie over het verplaatsen van leerdoelen of leerdoelgroepen.