Hoe gebruik ik de indexpagina Samenwerkingen?

Met de indexpagina Samenwerkingen kun je samenwerkingen maken voor gebruikers in je cursus. Je kunt nieuwe samenwerkingen maken, bestaande samenwerkingen bewerken en samenwerkingen verwijderen.

Als je organisatie daarvoor toestemming geeft, kunnen cursisten samenwerkingen in de cursus maken. Je kunt altijd alle samenwerkingen zien die door een cursist in de cursus zijn gemaakt, terwijl andere cursisten alleen samenwerkingen kunnen zien die met hen gedeeld zijn. Als je groepen in je cursus hebt gemaakt, kunnen cursisten altijd samenwerkingen binnen groepen maken.

Meer informatie over samenwerkingen.

Opmerking: Afhankelijk van de voorkeur van je organisatie, is het mogelijk dat je pagina Samenwerkingen niet overeenkomt met de afbeeldingen in deze les. De functionaliteit van de pagina blijft echter hetzelfde.

De Google Apps LTI zal vanaf 30 juni 2024 niet meer worden ondersteund. Ontdek hoe je samenwerkingen kunt maken met Google Assignments LTI 1.3.

Samenwerkingen openen

Samenwerkingen openen

Klik op de link Samenwerkingen (Collaborations) in Cursusnavigatie.

Samenwerkingen bekijken

Op de pagina Samenwerkingen worden alle samenwerkingen weergegeven die voor de cursus zijn gemaakt. Voor elke samenwerking wordt het volgende weergegeven: de naam van de samenwerking [1], de beschrijving [2], de maker van de samenwerking [3] en de datum en tijd waarop de samenwerking werd gemaakt [4].

Samenwerking toevoegen

Klik op de knop Samenwerking toevoegen (Add Collaboration) [2] om een samenwerking te maken

Afhankelijk van de voorkeur van je organisatie, kun je een samenwerking voor Google Drive of Microsoft Office 365 maken.

Als je pagina Samenwerkingen niet overeenkomt met de afbeelding in deze les, kun je nog altijd een Google Docs-samenwerking maken.

Opmerking: De Google Apps LTI zal vanaf 30 juni 2024 niet meer worden ondersteund. Ontdek hoe je samenwerkingen kunt maken met Google Assignments LTI 1.3.

Samenwerking openen

Klip op de naam van de samenwerking om de samenwerking te openen.

Opmerking: De samenwerking wordt op een nieuw tabblad geopend. Mogelijk word je gevraagd je aan te melden om het bestand te kunnen bekijken.

Samenwerkingen beheren

Klik op het pictogram voor bewerken [1] om een samenwerking te bewerken. Klik op het pictogram voor verwijderen [2] als je een samenwerking wilt verwijderen.