Hoe log ik als cursusleider in op Canvas?

Je kunt toegang krijgen tot Canvas via een instellingsspecifieke Canvas-URL, de website van je school, een e-mailuitnodiging voor een cursus, of de Canvas Teacher iOS-app of de Canvas Teacher Android-app.

Je moet een account hebben om op Canvas te kunnen inloggen. Bekijk stappen die je kunt zetten om het probleem op te lossen als je je niet kunt aanmelden op Canv...

Opmerkingen:

Canvas openen

Je kunt toegang krijgen tot Canvas via een instellingsspecifieke Canvas-URL. De URL's van Canvas gebruiken een van de volgende structuren: [de naam van je instelling].instructure.com of canvas.[de naam van je instelling].edu.

Je kunt de Canvas-URL van je instelling ook vinden met de Canvas Teacher iOS-app of Canvas Teacher Android-app.

Sommige instellingen bieden ook toegang tot Canvas via een instellingsspecifiek authenticatiesysteem dat doorverwijst naar Canvas, zoals een schoolportaal of -website.

Opmerking: Accounts van Canvas Network en Free-For-Teacher volgen niet de instellingsspecifieke URL-structuur. Accounts van Canvas Network kunnen worden geopend op learn.canvas.net. Accounts van Free-For-Teacher kunnen worden geopend op canvas.instructure.com.

Inloggen bij Canvas

Inloggen bij Canvas

Nadat je de Canvas-URL van je instelling hebt gevonden, kun je inloggen op je Canvas-account.

Om in te loggen, vul je je aanmeldgegevens in. Deze kunnen worden weergegeven als je e-mailadres, gebruikersnaam, of aanmeldings-ID [1] en wachtwoord [2]. Klik vervolgens op de link Inloggen (Login) [3].

Als dit nodig is, en afhankelijk van de instellingen van je onderwijsinstelling, kun je je wachtwoord opnieuw instellen door op de link Wachtwoord vergeten (Forgot Password) te klikken [4].

Opmerking: De inlogpagina kan verschillend worden weergegeven afhankelijk van de onderwijsinstelling of wanneer je inlogt via de Canvas Teacher-app.

Inloggen op Canvas via QR-code

Inloggen op Canvas via QR-code

Je kunt ook naar de Canvas-instantie van je instelling gaan en inloggen op de Canvas Teacher-app door vanaf Canvas-web de QR-code van je Canvas-profiel te scannen.

Bekijk de stappen voor het inloggen via QR voor de Canvas Teacher-app met een Android of iOS-apparaat