Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een cursuskaart in het dashboard?

Als je instelling dat toestaat, kun je een afbeelding uploaden om achter de cursuskaart op het Canvas-dashboard te tonen. Geaccepteerde afbeeldingen zijn JPG-, JPEG-, GIF- en PNG-bestanden.

Wanneer afbeeldingen aan een cursus worden toegevoegd, verschijnen ze achter een kleurenoverlay op de cursuskaart. De kleur van de overlay is een gebruikersinstelling die door elke gebruiker individueel wordt gedefinieerd in het dashboard. Hoewel een gebruiker de kleurenoverlay in haar geheel kan verwijderen, is het het beste om een afbeelding te gebruiken die goed wordt weergegeven achter een verscheidenheid van kleuren.

Opmerking: Afbeeldingen voor cursuskaarten zijn gecategoriseerd als decoratieve afbeeldingen voor schermlezers.

Gebruikersinstellingen openen

Gebruikersinstellingen openen

Klik in Cursusnavigatie op de link Instellingen (Settings).

Cursusgegevens openen

Cursusgegevens openen

Klik op het tabblad Cursusgegevens (Course Details).

Afbeelding kiezen

Afbeelding kiezen

Klik op de knop Afbeelding kiezen (Choose Image).

Bestand uploaden

Versleep je afbeelding naar de sectie Afbeelding uploaden (Upload Image) om je afbeelding te uploaden. Of klik op de sectie Afbeelding uploaden (Upload Image) om op je computer naar een afbeelding te zoeken.

De afbeeldingen zullen automatisch worden geüpload, maar bij grotere afbeeldingen kan de verwerking een paar seconden duren. De afbeelding wordt gecentreerd en de grootte wordt aangepast om op de cursuskaart te passen.

Afbeelding bekijken

Afbeelding bekijken

Bekijk de afbeelding zoals deze zal worden weergegeven op de cursuskaart van het dashboard.

Afbeelding beheren

Afbeelding beheren

Klik op het pictogram Opties [1] om de afbeelding te beheren. Klik op de optie Afbeelding wijzigen (Change image) [2] om de afbeelding te wijzigen en een nieuwe te kiezen. Klik op de optie Afbeelding verwijderen (Remove image) [3] om de afbeelding volledig te verwijderen.

Cursusdetails bijwerken

Cursusdetails bijwerken

Klik op de knop Cursusgegevens bijwerken (Update Course Details).

0 Likes
Was this article helpful? Yes No