Hvordan kan jeg se mine instruktørgrupper i Canvas?

Som instruktør kan du være en del af institutionelle grupper oprettet af dine Canvas-administratorer. Canvas hjælper dig med at få adgang til dine instruktørgrupper i menuen Fagnavigation. Hvis du ikke ser nogen opførte grupper, er du ikke blevet tilmeldt en gruppe.

Bemærk: Instruktørgrupper er adskilt fra faggrupper. Du kan få adgang til og administrere faggrupper fra et fag.

Åbn grupper

Åbn grupper

I Global navigation skal du klikke på linket Grupper (Groups) [1], se derefter dine grupper [2]. For at alle dine grupper skal du klikke på linket Alle grupper (All Groups) [3]

Se Grupper

Se Grupper

Grupper er organiseret i nuværende grupper [1] og tidligere grupper [2].

Vis nuværende grupper

Vis nuværende grupper

Nuværende grupper er grupper, der er en del af det nuværende semester eller termin. Du kan se navnet på gruppen [1] og fagnavnet for gruppen [2]. Hvert kursus inkluderer din tilmeldelsesstatus [3] er vist ved siden af hvert kursusnavn. Afhængig af adgangsindstillinger for et fag kan aktuelle grupper også vise grupper i fag, der er blevet offentliggjort, men som endnu ikke er startet.

Grupper, der er tilgængelige for dig, er listet i blå tekst [4]. Disse grupper er forbundet med nuværende fag. For at åbne en gruppe skal du klikke på navnet for gruppen.

Vis tildligere grupper

Vis tildligere grupper

Grupper under overskriften Tidligere Grupper er grupper, der er en del af afsluttede fag. Hvis gruppen indeholder et link, er gruppen stadig tilgængelig som en skrivebeskyttet gruppe. Tidligere brugere kan se gruppemateriale, men de kan ikke deltage i gruppen.