Hvordan redigerer jeg brugerroller i et fag?

Når brugere er blevet tilføjet til dit fag, kan du muligvis redigere tilmeldingstypen for en bruger i faget via siden Deltagere. Denne funktion giver dig mulighed for at foretage ændringer af fagtilmeldingstyper uden at skulle slette den eksisterende tilmelding. Rolleredigeringer kræver ikke, at brugeren accepterer en ny faginvitation.

Hvis en bruger blev tilføjet til faget med flere roller, vil valg af en ny rolle overskrive alle brugerens nuværende tilmeldinger med den nye redigerede rolle. Hvis en bruger er tilmeldt flere sektioner, gælder den redigerede rolle for alle sektioner.

Bemærk:

  • Hvis en observatør er knyttet til en studerende, kan du ikke redigere en observatørrolle. Lær, hvordan man administrerer linkede studerende.
  • Tilmeldinger kan blive tilføjet af din institutions student information system (SIS). Hvis en tilmelding omfatter et SIS-ID, kan du ikke redigere en tilmelding til faget. Derudover er redigering af en brugerrolle en fagtilladelse. Hvis du ikke kan redigere brugerroller i dit fag, har din institution begrænset denne funktion.
  • For mere information om tilladelser henvises der til ressourcedokumentet Canvas rolletilladelser i fag (Canvas Course Role Permissions).

Åbn Deltagere

Åbn Deltagere

I Kursusnavigation skal du klikke på Personer (People) linket.

Find bruger

I søgefeltet [1] kan du søge efter brugerens navn. Du kan også filtrere brugere efter rolle i rullemenuen Roller (Roles) [2].

Rediger rolle

Klik på brugerens ikon for Indstillinger [1], og vælg derefter linket Rediger rolle (Edit Role) [2].

Rediger fagrolle

Rediger fagrolle

Klik på rullemenuen Rolle (Role) [1], og vælg derefter brugerens nye rolle [2].

Bemærk: Afhængigt af dine brugertilladelser kan du muligvis ikke vælge mellem alle brugerroller i dit fag.

Rediger flere roller

Rediger flere roller

Hvis en bruger har flere roller i faget, vil valg af en ny rolle overskrive alle brugerens nuværende tilmeldinger.

Opdater rolle

Opdater rolle

Klik på knappen Opdater (Update).