Hvordan ser jeg som instruktør alle grupper i et fag?

Canvas har to typer grupper: grupper med studerende og gruppesæt. Grupper med studerende kan oprettes af enten en instruktør eller en studerende og er selvorganiseret af studerende. Gruppesæt er grupper, som du opretter til brug for bedømte opgaver.

Lær mere om grupper.

Åbn Deltagere

Åbn Deltagere

I Kursusnavigation skal du klikke på Personer (People) linket.

Vis gruppesæt

Hvis mindst en gruppe er oprettet i faget, går brugersiden som standard til fanebladet Alle (Everyone) [1], som viser alle brugere i dit fag. Ellers beder siden dig om at tilføje et gruppesæt med knappen Tilføj gruppesæt (Add Group Set) [2]. Du kan til enhver tid tilføje et gruppesæt.

Vis brugergrupper

Når du har oprettet et gruppesæt i faget, vises gruppesættet som en fane med et link for nem adgang til gruppesættets oplysninger [1]. Du kan klikke på en fane for at få vist et gruppesæt for en brugergruppe.

Du kan også klikke på menuen Muligheder (Options) [2] og vælge linket Se brugergrupper (View User Groups) [3]. Siden åbner det første gruppesæt i faget.

Når du ser et gruppesæt, viser den skitserede fane det gruppesæt, du ser på. Klik på en fane for at få vist et andet gruppesæt.

Se Grupper

Som en del af oprettelsen af et gruppesæt kan der også oprettes grupper manuelt, automatisk, eller ved at importere en CSV-fil.  

Som standard skjules alle grupper på siden. Du kan udvide hver gruppe og se, hvilke studerende der er tildelt hver gruppe i gruppesættet, ved at klikke på pilen ved siden af ​​gruppenavnet [1].

Når de studerende deltager i en gruppe, kan du åbne menuen Muligheder og se indhold og aktivitet i en gruppe [2].

Vis tilmeldingsmeddelelse

Vis tilmeldingsmeddelelse

Hvis en gruppe indeholder en inaktiv studerende, vises der et mærke ud for den studerendes navn. Inaktive studerendes gruppeafleveringer kan stadig bedømmes i SpeedGrader, men de studerende modtager ingen meddelelser om deres opgave og kan ikke se fagets karakterer. Studerende kan se den studerendes navn, men ved ikke, at den studerende er inaktiv. For at forbedre gruppearbejdet for alle gruppemedlemmer, bør inaktive studerende flyttes til en anden gruppe.

Administrer gruppesæt

For at administrere detaljerne i gruppesættet skal du klikke på menuen Muligheder (Options) [1].

For at redigere gruppesættet skal du klikke på linket Rediger (Edit) [2].

For at klone gruppesættet skal du klikke på linket Klon gruppesæt (Clone Group Set) [3]. Kloning af et gruppesæt kopierer hele gruppesættet, inklusive alle grupper, gruppeledere og medlemskab. Du kan også oprette et nyt navn for at differentiere det klonede gruppesæt. Hvis du ikke ændrer navnet, forbliver gruppenavnet det samme, men identificeres som en klon.

Hvis du vil ændre en gruppe, men gruppen indeholder afleveringer fra studerende, skal du klone gruppen i stedet for at ændre gruppemedlemmene. Ændring af gruppen kan have utilsigtede konsekvenser for de studerendes karakterer.

For at slette gruppesættet skal du klikke på linket Slet (Delete) [4]. Sletning af et gruppesæt sletter også alle grupperne inden for gruppesættet.