Hvordan administrerer jeg Canvas-varslingsinnstillingene mine som instruktør?

Canvas inkluderer flere standard varslingsinnstillinger du kan motta for emnene dine. Standardinnstillingene kan derimot endres ved å konfigurere egne varslingsinnstillinger. Disse innstillingene gjelder kun for deg, og brukes ikke for å kontrollere hvordan emneoppdatering blir sendt til andre brukere. For å lære mer om hver varsling, standardinnstillinger og varslingstriggere, sjekk ressursdokumentet Canvas-varslinger.

Varslinger sendes som en av fire leveringstyper: send meg beskjed øyeblikkelig, daglig sammendrag, ukentlig sammendrag eller ikke send. Dersom en innstilling er endret, vil endringen bli gjort øyeblikkelig.  

Varslingsinnstillinger gjelder for alle emnene dine, med mindre du angir varslingsinnstillinger for individuelle emner.

Du kan kanskje svare direkte på e-postvarslinger utenfor Canvas. Svarene oppdateres i Canvas Innboks. Vær klar over at vedlegg lagt til som en del av eksterne svar ikke er inkludert i meldinger vist i Canvas.

Merknader:

Åpne varslinger

åpne varslinger

I global navigasjon, klikk på konto (Account) [1], og klikk på varslinger (Notifications) [2].

Vis kontovarslingsinnstillinger

På siden for Varslingsinnstillinger kan du administrere varslingsinnstillingene for Canvas-kontoen din og/eller administrere varslingsinnstillingene for individuelle emner ved å bruke innstillingene for rullegardinmeny.

Som standard vises innstillingene for rullegardinmeny i Konto (Account)-alternativet [1]. Et banner viser varslingsinnstillinger på kontonivå som gjelder for alle dine Canvas-emner, men alle emnespesifikke varslingsinnstillinger overstyrer kontovarslingsinnstillingene [2]. Klikk på ikonet Lukk [3] for å lukke meldingen.

Et banner viser når daglige og ukentlige meldinger er levert [4]. Klikk på ikonet Lukk [5] for å lukke meldingen.

Se varslingstyper på kontonivå [6] og de oppførte kontaktmetodene dine [7].

Hver varsling har en standard preferanse for leveringsfrekvens. For å se gjeldende leveringsfrekvens for en varslingstype og kontaktmetode, hold markøren over varslingsikonet [8].

Vis detaljer for varslinger

Vis detaljer for varslinger

For å se detaljer for varslinger, hold musepeker over varslingsnavnet.

Angi varslingsinnstillinger

Hver varsling er stilt til en standardinnstilling. For å endre en varsling for en kontaktmetode, finn varslingen og klikk på ikonet for den foretrukne kontaktmetoden [1].

For å motta en varsling med en gang, velg alternativet Varsle umiddelbart (Notify immediately) [2]. Disse varslingene kan bli forsinket med opp til en time i tilfelle en faglærer gjør ekstra endringer, noe som forhindrer at du blir spammet av flere meldinger i løpet av en kort periode.

For å motta en daglig varsling, velg alternativet Daglig oppsummering (Daily summary) [3].

For å motta en ukentlig varsling, velg alternativet Ukentlig oppsummering (Weekly summary) [4]. Datoen og tidspunktet for ukentlige varslinger er postet på bunnen av varslingssiden.

Dersom du ikke ønsker å få varslinger, velg alternativet Varslinger av (Notifications off) [5].

Ikke-støttede varslingstyper viser ikonet Ikke støttet [6]. Ikke-støttede varslingstyper kan ikke aktiveres.

Merknader:

  • Hver varslingsinnstilling vil automatisk gjelde for alle dine emner. Hvis du imidlertid administreres varslingsinnstillinger for et enkelt emne, må varslingene for det emne fortsatt administreres i emnet.
  • Twitter-varslingsinnstillinger støtter ikke daglig eller ukentlig sammendragsvalg.
  • Uregistrerte kontaktmetoder vil oppstå i varslingsinnstillinger, men vil ikke motta varslinger, før du bekrefter registreringen.

Vis personversinformasjon

Vis personversinformasjon

Dersom du har aktivert en varslinginnstilling for en e-postadresse som er utenfor institusjonen, vil du muligens se en personvernsvarsling. Du kan lukke advarselen ved å klikke på OK-tasten. Når varslingen har blitt vist, vil den ikke vises igjen.

Konfigurer push-varslinger

Konfigurer push-varslinger

Hvis du har aktivert pushvarslinger i Canvas-lærerappen, kan du administrere innstillingene dine i pushvarselkolonnen. Vær oppmerksom på at pushvarslinger kun kan bli sendt til din mobile enhet med en gang eller ikke i det hele tatt. Daglige og ukentlige varslingsinnstillinger støttes ikke.  

I tillegg vil innstillinger i appen oppheve innstillinger angitt i varslingssiden.

Merknad: Noen kategorier inkluderer begrenset tilgjengelighet for push-varslinger. Fullstendige detaljer om støttede varslinger for push-varslinger finner du i ressursdokumentet Canvas-varslinger.

Angi Slack-varslinger

Hvis institusjonen din har aktivert Slack som en kontaktmetode, kan du legge til Slack som en kontaktmetode og motta direkte meldingsvarslinger fra Canvas i Slack.

Slack-varslinger kan variere avhengig av Slack-varslingsinnstillingene dine.