Hvordan bruker jeg indeks-siden for Kunngjøringer?

Du kan se alle emne-kunngjøringene på siden kunngjøringsindeks. Som instruktør kan du opprette kunngjøringer og endre innstillingene til kunngjøringene. Hvis du har aktivert Redesign av kunngjøringer i emnet, vises kunngjøringene dine i grensesnittet Redesign av kunngjøringer.

Lær mer om Kunngjøringer (Announcements).

Lær mer om Redesign av kunngjøringer.

Åpne kunngjøringer

Åpne kunngjøringer

Når du er i navigering på emner, klikker du på «Kunngjøringer» (Announcements)-lenken.

Vise indeksside

Indekssiden for kunngjøringer er designet med globale innstillinger øverst på siden [1] etterfulgt av individuelle kunngjøringer [2].

Vis globale innstillinger

Globale innstillinger inkluderer rullegardingsmeny for å filtrere alle eller uleste kunngjøringer [1] og et søkefelt for å søke etter kunngjøringer [2]. Du kan også legge til en ny kunngjøring og vise ekstern informasjonsstrøm for kunngjøringer [4]. Ekstern informasjonsstrøm inkluderer å legge til en ekstern informasjonsstrøm og abonnere på Kunngjøringer RSS-strøm.

Se kunngjøringer

Kunngjøringer er ramset opp i omvendt kronologisk rekkefølge med den nyeste først og de eldre kunngjøringene kommer opp på slutten.

Hver kunngjøring inneholder navnet på kunngjøringen [1], profilbilde av bruker som postet kunngjøringen [2], en indikator for ulest nær uleste kunngjøringer [3], datoen kunngjøringen er postet [4], antall uleste/ alle svar i kunngjøringen [5] og et valgs-ikon for å administrere individuelle kunngjøringsinnstillinger [6].

Merknader:

  • Et profilbilde viser bokstaven U i istedenfor et profilbilde som indikerer at kunngjøringen ble importert ved bruk av en emnekopi, Emne import-verktøy eller et Blueprint emne. I tillegg inneholder ikke en kopiert kunngjøring tid og dator for postering.
  • Om en bruker ikke har et profilbilde, vises brukerens initialer der profilbilde ville vært.

Administrere kunngjøringer

For å bruke en gruppehandling, som skjuling eller sletting, klikk på boksen ved siden av kunngjøringen [1]. For å skjule alle valgte kunngjøringer fra å kommentere, klikke på tasten «Skjul» (Lock) [2]. For å slette alle valgte kunngjøringer, klikker du på tasten «Slett» (Delete) [3].

Behandle individuelle kunngjøringer

For å se en kunngjøring, klikk på navnet til kunngjøringen [1].

Du kan også klikke på ikonet Slett kunngjøringen [2]. Tillater emnet kommentarer, kan du også tillate eller nekte kommentarer (allow or disallow comments) [3].

Vis studentvisning

For å vise indekssiden for kunngjøringer som en student, klikk på Studentvisning (Student View)-knappen [4].

Merknad: Hvis emnenavigasjonslenken på siden er deaktivert og skjult for studentene, vises ikke Studentvisning-knappen.