Hvordan eksporterer jeg et Canvas emne?

Du kan eksportere et Canvas emne for å gi til noen i en annen Canvas konto, laste opp til en annen institusjons konto senere, eller opprette en kopi som en sikkerhetskopi på datamaskinen. Du kan når som helst importere en eksportfil til Canvas.

Eksporteringer er pakket som IMSCC ZIP-filer, som bare kan åpnes av programmer som støtter Common Cartridge-filer. Du kan også endre filtypen fra .imscc til .zip og behandle det som enhver annen ZIP-fil.

Merknader:

  • Canvas eksport inkluderer ikke sikkerhetskopier av student-interaksjoner og karakterer. Karakterer kan eksporteres separat som en komma-delt fil (CSV).
  • Enkelte eksterne app-LTI-verktøy som Google Disk og Office 365, beholder ikke verktøykonfigurasjoner i eksporterte emner. Du kan vurdere å kopiere emnet i stedet.
  • Canvas støtter ikke emneeksportering av filer som er større enn 50 GB. Emner over 50 GB kan ikke eksporteres og vil vise en feilmelding når du forsøker å eksportere.
  • Eksportpakker for Canvas for Grunnskolen beholder temaet Canvas for Grunnskolen

Åpne innstillinger

Åpne innstillinger

I navigering på emner, klikk på lenken Innstillinger (Settings).

Eksportere emne

Eksportere emne

Klikk på « Eksporter kursinnhold » (Export Course Content)-lenken.

Velg eksport-type

Velg eksport-type

Klikk alternativknappen « Emne » (Course) [1] i overskriften Eksporttype. Klikk på « Opprette eksport » (Create Export)-tasten [2].

Merknad: Hvis du har eksportert kurset tidligere, vises Canvas tidligere eksporteringer under overskriften Innholds-eksporteringer.

Vis eksport-prosessen

Vis fremdrifts-linjen. Eksport av et emne i Canvas kan ta noen minutter, avhengig av størrelsen. Når eksporten er fullført, vil du motta en e-post.

Last ned nye eksporteringer

Last ned nye eksporteringer

Når nedlastingen er klar, klikk lenken « Ny eksport » (New Export).

Merknad: Innholdseksporten utløper etter 30 dager og kan ikke lenger lastes ned.

0 Likes
Was this article helpful? Yes No