Hvordan legger jeg til et bilde på et emnekort via Dashbordet?

Hvis institusjonen din tillater det, kan du laste opp et bilde til området bak emnekortet via Canvas Dashbord. Godkjente bilder inkluderer JPG-, JPEG-, GIF- og PNG-filer.

Når bilder legges til i et emne, vises bilder bak et fargeoverlegg på emnekortet. Fargen på overlegget er en brukerinnstilling som defineres av hver enkelt bruker via Dashbordet. Selv om fargeoverlegget kan fjernes helt av brukeren, er det aller best å bruke et bilde som er godt synlig bak en rekke farger.

Merknad: Emnekort-bilder er kategorisert som dekorative bilder for skjermlesere.

Åpne emne-innstillinger

Åpne emne-innstillinger

I navigering på emner, klikk på lenken Innstillinger (Settings).

Åpne detaljer for emne

Åpne detaljer for emne

Klikk fanen Emnedetaljer (Course Details).

Velg bilde

Velg bilde

Klikk på Velg bilde (Choose Image)-knappen.

Last opp fil

For å laste opp ditt eget bilde, dra og slipp bildet ditt i Last opp bilde (Upload Image)-delen. Eller, for å bla gjennom datamaskinen og finne et bilde, klikk på Last opp bilde (Upload Image)-delen.

Bilder lastes automatisk opp, men større bilder kan ta noen sekunder å behandle. Bildene vil bli sentrert og størrelsene endret for at de skal passe til emnekortet.

Vis bilde

Vis bilde

Vis bildet slik som det vil vises på Dashbord-emnekortet.

Administrer bilde

Administrer bilde

For å administrere bildet, klikk på Alternativer-ikonet [1]. For å endre bildet og velge et nytt, klikk på alternativet Endre bilde (Change image) [2]. For å fjerne bildet helt, klikk på Slett (Remove image) [3].

Oppdater detaljer for emne

Oppdater detaljer for emne

Klikk på Oppdater emnedetaljer (Update Course Details) -tasten.