Hvordan viser jeg mine instruktør-grupper i Canvas?

Som instruktør kan du være del av institusjonelle grupper laget av din Canvas-admin. Canvas hjelper deg med tilgang til din instruktørs grupper i menyen navigering på emner. Dersom du ikke ser grupper, er du ikke blitt meldt opp i en gruppe.

Merknad: Instruktørgrupper er separat fra emnegrupper. Kan kan få tilgang og administrere emnegrupper fra en gruppe.

Åpne grupper

Åpne grupper

I Global navigering, klikk på Grupper (Groups) [1], se så på gruppene dine [2]. For å vise alle grupper, klikk på « Alle grupper » (All Groups)-lenken [3].

Vis grupper

Vis grupper

Grupper organiseres inn i «nåværende grupper» (Current Groups) [1] og «tidligere grupper» (Previous Groups) [2].

Vis nåværende grupper

Vis nåværende grupper

Nåværende grupper er grupper i emner som er en del av det nåværende semesteret eller perioden. Du kan se navnet på gruppen [1] og emnenavnet for gruppen [2]. Dersom et emne inkluderer en periodedato [3] vil periodedatoen vises ved siden av emnenavnet. Avhengig av tilgangsinnstillingene til et emne, kan nåværende grupper vise grupper i emner som har blitt publisert men ikke enda startet.

Grupper som er tilgjengelige for deg er listet i blå tekst [4]. Disse gruppene assosieres med nåværende emner. For å åpne en gruppe, klikk på navnet til gruppen.

Vis tidligere grupper

Vis tidligere grupper

Grupper under « tidligere grupper » (Previous Groups) er grupper som er del av emner som har blitt fullført. Dersom gruppen inkluderer en link er gruppen fortsatt tilgjengelig som en read-only arkivert gruppe. Tidligere brukere kan vise gruppemateriale, men kan ikke delta i gruppen.