Hvordan bruker jeg indeks-siden for Diskusjoner?

Indeks-siden Diskusjoner gir deg mulighet til å vise alle diskusjoner innen et emne. Som instruktør kan du legge til diskusjoner og endre innstillingene til diskusjonen. Hvis du har aktivert Redesign av diskusjoner i emnet, vises diskusjonene dine i grensesnittet Redesign av diskusjoner.

Lær mer om Diskusjoner.

Lær mer om Redesign av diskusjoner.

Åpne diskusjoner

Åpne diskusjoner

I emnenavigering, klikk på Diskusjoner (Discussions).

Vise indeksside for Diskusjoner

Indekssiden for diskusjoner er designet med globale innstillinger øverst på siden [1] etterfulgt av oppgavegruppe [2]. Individuelle diskusjoner er koblet innen hver diskusjonsgruppe [3].

Vis globale innstillinger for Diskusjoner

Vis globale innstillinger for Diskusjoner

Globale innstillinger inkluderer rullegardingsmeny for å filtrere alle eller uleste diskusjoner [1] og et søkefelt for å søke etter diskusjoner [2]. Du kan også legge til en ny diskusjon [3] og redigere innstillingene for diskusjoner [4].

Vis diskusjonsgrupper

Diskusjonsgrupper kan utvides og slås sammen ved å klikke på pilen ved siden av navnet.

Diskusjoner er organisert i tre hovedområder:

1. Diskusjoner. Dette er nåværende diskusjoner innen emnet. Diskusjoner kan forbli åpne eller du kan bestemme et datointervall (som er utpekt av tilgjengelige til/fra datoer). Diskusjoner med svar er sortert ut fra den siste aktivitet. Diskusjoner uten svar er sortert ut fra datoen den ble opprettet. Studenter vil kun se denne overskriften på seksjonen om det er diskusjoner innen denne seksjonen.  

2. Festet Diskusjoner. Dette er diskusjoner som du vil at elevene å se på toppen av siden sin. Festet diskusjoner kan sorteres på mange måter. Studenter vil kun se denne overskriften på seksjonen om det er diskusjoner innen denne seksjonen.    

3. Stengt for kommentarer. Disse diskusjonene er manuelt stengt for kommentarer, eller diskusjonen er forbi tilgjengelig fra/til dato. Dette er diskusjoner som kun er tilgjengelig i skrivebeskyttet tilstand. Diskusjoner stengt for kommentarer er sortert ut ifra siste aktivitet. Studenter vil alltid se denne overskriften på seksjonen selv om det ikke er diskusjoner innen denne seksjonen.

Vis individuelle diskusjoner

Hver diskusjon viser om de er eller ikke er en karaktersatt diskusjon [1], navnet på diskusjonen [2], dato når siste svar på diskusjonen ble postet [3], antall uleste/ totalt antall poster i diskusjonen [4], diskusjonstilstand (publisert eller ikke publisert) [5] og om du abonnerer på diskusjonen [6]. Du kan også vise tilgjengelige datoer for vurderte og ikke vurderte diskusjoner [7].

Ulest-ikonet ved siden av diskusjonen indikerer en ulest diskusjon [8]. Du kan også vise hvilke seksjoner som er tildelt en diskusjon [9]. Antall uleste /totalt antall poster er ikke inkludert for gruppediskusjoner og diskusjoner som ikke har noen diskusjons-svar [10]. Hverandrevurderings-ikonet [11] vises også om en vurdert diskusjon er tildelt hverandrevurderinger.

Du kan også bestemme forskjellige forfallsdatoer for en diskusjon og opprette forfallsdatoer i samsvar med emneseksjon. Diskusjoner med forskjellige forfallsdatoer viser den siste forfallsdatoen.

Merknader:

  • Forfallsdatoer er ikke påkrevd for diskusjoner.
  • Vurderte diskusjoner med diskusjonssvar kan ikke bli upublisert. Dette vises ved et publisert ikon som er lysere i fargen.

Vis tilgjengelige datoer

Diskusjoner kan også inkludere tilgjengelige datoer. Tilgjengelige datoer kan gjøre en diskusjon tilgjengelig for kun en bestemt tidsperiode.

Behandle individuell diskusjon

For å administrere individuell diskusjon, klikk på ikonet Valg [1].

Fra nedtrekksmenyen kan du stenge diskusjonen for kommentarer [2], feste eller løsne diskusjonen [3], åpne SpeedGrader [4], duplisere diskusjonen [5], sende diskusjonen til en annen instruktør [6], kopiere diskusjonen til et annet emne [7], legge til diskusjon til et Læringsstier [8], eller slette diskusjonen [9].

Merknad: Valget Læringsstier er bare tilgjengelig hvis funksjonsvalget Læringsstier er aktivert for emnet ditt.

Se diskusjon

For å vise detaljer og svar for en diskusjon, klikk på navnet til diskusjonen.

Vis Læringsstier

Bruker du Læringsstier i emnet ditt, kan du se hvilke elementer som er lagt inn i moduler som Læringsstier eller element som betinget innhold.

Vis Blueprint emne

Inneholder emnet ditt Blueprint-ikoner, er emnet ditt assosiert med et Blueprint emne. Blueprint-emner er emner administrert som en mal og kan inneholde låste objekter som er administrert av en Canvas admin, emnedesigner eller en annen instruktør.

Fanen Emnedetaljer i Emneinnstillingene forteller deg om emnet ditt er et Blueprint emne. Normalt sett vil ikke emnet ditt være et Blueprint emne og du kan kun administrere innhold som ikke er skjult i emnet ditt. Er emnet ditt et Blueprint emne, kan du låse og synkronisere emneinnhold til tilknyttede emner.

Vis studentvisning

For å vise indekssiden for diskusjoner som en student, klikk på Studentvisning (Student View)-knappen.

Merknad: Hvis emnenavigasjonslenken på siden er deaktivert og skjult for studentene, vises ikke Studentvisning-knappen.

0 Likes
Was this article helpful? Yes No