Hvordan bruker jeg Canvas på mobilenheten min som instruktør?

Canvas er bygget på åpne web-standarder, så de fleste funksjoner støttes på mobile enheter. Med den økende bruken av mobilenheter, bør du bygge kursene med beste praksis for mobil i tankene.

Mobile nettlesere

Du har tilgang til Canvas fra hvilken som helst nettleser på Android/iOS-enheten din. Men mobile nettlesere støttes ikke og funksjoner fungerer muligens ikke som forventet i forhold til når Canvas vises i en fullt støttet desktop-nettleser.

På mobile enheter er Canvas utviklet for å brukes i Canvas mobile applikasjoner. Canvas-sider i en mobil nettleser støttes bare når en handling i appen kobler direkte til nettleseren, som når en student tar visse typer tester. Støtte er ikke utvidet til sider som for øyeblikket ikke kan brukes i appen, for eksempel Konferanser eller Samarbeid.

Canvas tilbyr også begrenset støtte for innkommende mobilnettlesere på nettbrett. For detaljer, referer til retningslinjene for begrenset støtte for mobilnettleser(limited-support mobile browser guidelines).

Mobile applikasjoner

Vi holder aktivt på å forbedre de mobile applikasjonene våre på flere språk for å støtte så mange Canvas-funksjoner som mulig. Instructure har gratis mobile applikasjoner for instruktører på fire språk til nedlasting for både telefoner og nettbrett.

  • Canvas lærer-app (iOS 10,0+, Android 5,0+). Denne appen lar deg administrere emneinnhold og karaktersette studentinnleveringer på farten. Synkroniseres med SpeedGrader og Karakteroversikt. Vis Canvas lærer mobile funksjoner etter versjon og enhet.

Du kan lære mer om mobile applikasjoner i Mobil-guide for Canvas.