Hvordan genererer jeg en paringskode som instruktør for en observatør?

Hvis du har de korrekte tillatelsene fra administratoren din, kan du generere en paringskode som en observatør kan bruke for å koble til en student. For mer informasjon om paringskoder, se ressursdokumentet Paringskoder – Ofte stilte spørsmål (FAQ-PDF).

En observatør kan legge inn paringskode i deres Brukerinnstilllingers Observatør-fane. Lenkede observatører kan vise og delta i bestemte elementer av studentens Canvas-emner.

Avhengig av tillatelser, kan du også lenke en student til en observatør fra siden Folk. Å lenke til siden Folk vil kun tillate observatører å vise informasjon fra emnet som de ble lenket til.

Merknad: Paringskoder kan kun bli generert fra nettversjonen til Canvas. Paringskoden kan ikke bli generert fra mobilappen til Canvas.

Åpne Personer

Åpne Personer

Klikk på lenken « Folk » (People) i Navigering på emner.

Åpne brukerdetaljer

Klikk på « Valg » (Options)-ikonet [1] og velg knappen « Brukerdetaljer » (User Details) [2].

Par med observatør

Klikk på lenken par med observatør .

Merknad: Kan du ikke se Paring med Observatør-lenken, er ikke tillatelsen til å generere paringskoder aktivert for rollen din, eller selv-påmelding er ikke aktivert for emnet ditt.

Kopier paringskode

Kopier paringskode

Bekreft navnet til studenten [1].

Kopier den sekssifrede alfanumeriske paringskoden [2]. Du må dele denne koden med observatøren som vil lenkes til studentens konto. Paringskoden vil utløpe etter sju dager eller når det blir tatt i bruk første gang.

For å lukke vinduet, klikker du på OK -tasten [3].

Merknad: Paringskoden er følsom for små og store bokstaver.

Eksporter paringskoder

Eksporter paringskoder

Du kan også eksportere en liste av nye paringskoder for alle studentene i emnet [5]. Trykk på Innstillinger ikonet (Options) [1], og velg Eksporter paringskoder (Export Pairing Codes) linken [2]. Canvas eksporterer en CSV fil med en paringskode for hver student i ditt emne.

Eksporter paringskoder

Eksporter paringskoder

Finn og åpne paringskode CSV filen på din datamaskin. CSV filen viser fornavn og etternavn for hver student, studentens paringskode, og datoen og tiden paringskoden vil løpe ut.

0 Likes
Was this article helpful? Yes No