Hur kan jag använda Canvas på min mobila enhet som instruktör?

Canvas är byggt på öppna webbstandarder och så de flesta funktioner stöds på mobila enheter. Med den växande användningen av mobila enheter bör du bygga dina kurser med mobilt användande i åtanke.

Mobil-webbläsare

Du kan komma åt Canvas från alla webbläsare på din Android-/iOS-enhet. Mobila webbläsare stöds dock inte och funktionerna kanske inte fungerar som förväntat jämfört med visning i Canvas i en fullt stödd webbläsare på din dator.

På mobila enheter är Canvas utformat för att användas inom Canvas mobila applikationer. Canvas-sidor i en mobil webbläsare stöds endast när en åtgärd i appen länkar direkt till webbläsaren, till exempel när en student gör vissa typer av quiz. Stödet gäller inte sidor som för närvarande inte kan användas i appen, till exempel Konferenser eller Samarbeten.

Dessutom erbjuder Canvas begränsat stöd för inbyggda mobila webbläsare på surfplattor. För mer information se riktlinjerna för begränsad support för mobila webbläsare.

Mobilprogram

Vi förbättrar våra mobila applikationer aktivt för att stödja så många Canvas-funktioner som möjligt. Instructure har fyra inbyggda mobilapplikationer för instruktörer gratis för nedladdning på både telefoner och surfplattor.

  • Canvas Teacher App (iOS 10.0+, Android 5.0+). Denna app låter dig betygsätta studentinlämningar på språng. Synkroniseras med SpeedGrader och betygsboken. Visa SpeedGraders mobila funktioner efter version och enhet.

Du kan lära dig mer om mobila applikationer i Canvas mobila guider.